Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate Throne Of Bhaal Yardım..

Demise

Öne çıkan mesajlar

Selamlar başLıktada beLirttiğim gibi TOB da bi böLümde takıLdım kaLdım yardım ederseniz cok sevinirim...

Wacthers Keep deyim ve iLk LeveL daki puzzle ı bitirip aşşa 2. LeveL a indim.Orda bi Elemental Wizard bana 4 tane Scepter buLmamI söLüo kapıyı öLe acabiLirmiş..3 tanesini buLdum Ice,Air,Slim scepter ama fire odasına girdiğinz zaman Bi fire giant war onu bi türLü öLdüremiorm çünkü ortadaki aLev havuzu paso canını doLduruo.Bunu nası etkisiz haLe getirip giant ı öLdürebiLirim. Şimdiden cok teşekkürLer..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Sosyal ağlarda paylaş

hehe evet o giantı öldürmek için önce ortadaki havuzdan cıkan fire elementalleri yok edecen ama onlarda normal yolla ölmüyor. tekrar geliyolar:P
neyse fire room un alt tafaında ice room var biliyosun. fire roomda cıkan fire elementalleri ice rooma cekeceksin. orda donacaklar ve yok edeceksin. bunu belli sayıda yapınca daha havuzdan fire elementaller cıkmıyor ve giantı öldürebiliyorsun.

yani taktik bi adamını fire rooma sokup fire elementalleri ice rooma doru çekip orda donmalarını sağlayıp yokedeceksin[signature][hline]Guild Wars
Sardius Dracus-warrior/monk
WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
Sardokar-Human-Paladin
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

hmm bak onu böle ezbere sölemek çok zor:P ama o levelda kafayı sıyırmış bi elf var etrafta dolanan. onun kampında bi kitap buluyosun. o kitapta yazıyor ne yönlerde gideceğin ama tabi öle cok açık bi şekilde değil. işte misal olarak;"güneşin doğdugu yöne gittim ve turuncu renkli bi odaya cıktım" gibi sen de o yöne gidince işte turuncu bi odaya giriyosun falan o şekil takip edicen kitaptan yönleri...

sana esas süprizi demogorgonun kitli oldugu prisonun kapılarını açmaya çalışınca gelecek ekip gösterecek:P[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED
Sardokar-Human-Paladin/ED
Sardius-Undead warrior/The Maelstrom
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...