Demise Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Selamlar başLıktada beLirttiğim gibi TOB da bi böLümde takıLdım kaLdım yardım ederseniz cok sevinirim... Wacthers Keep deyim ve iLk LeveL daki puzzle ı bitirip aşşa 2. LeveL a indim.Orda bi Elemental Wizard bana 4 tane Scepter buLmamI söLüo kapıyı öLe acabiLirmiş..3 tanesini buLdum Ice,Air,Slim scepter ama fire odasına girdiğinz zaman Bi fire giant war onu bi türLü öLdüremiorm çünkü ortadaki aLev havuzu paso canını doLduruo.Bunu nası etkisiz haLe getirip giant ı öLdürebiLirim. Şimdiden cok teşekkürLer..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hehe evet o giantı öldürmek için önce ortadaki havuzdan cıkan fire elementalleri yok edecen ama onlarda normal yolla ölmüyor. tekrar geliyolar:P neyse fire room un alt tafaında ice room var biliyosun. fire roomda cıkan fire elementalleri ice rooma cekeceksin. orda donacaklar ve yok edeceksin. bunu belli sayıda yapınca daha havuzdan fire elementaller cıkmıyor ve giantı öldürebiliyorsun. yani taktik bi adamını fire rooma sokup fire elementalleri ice rooma doru çekip orda donmalarını sağlayıp yokedeceksin[signature][hline]Guild Wars Sardius Dracus-warrior/monk WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue Sardokar-Human-Paladin DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 off abi eyw ya cok saol..fitiL oLdum resmen.Daha eger takıLdıgım yer warsa yazarım buraya cevap verirsen cok sevinirim..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 daha çok takılcaksın çoook :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ayıp ettin cevaplarız:D demogorgonu maymuna çevirmiş adamım ben:P[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED Sardokar-Human-Paladin/ED Sardius-Undead warrior/The Maelstrom DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 eheh demogorgonu ilk gördügümde nasıl tırsmıstım anlatamam 1 saat sürmüştü heralde öldürmem ama oyundaki en zevkli savaşlardan birini yapmıştım :)[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Evet daha cook takıLıcan diyen arkadası öpmek istiorum..:D Cevap pLs Kuzey güney dogu batı kapıLarı quest i :D nedir abi bu..İMDAAAATTTT!!!![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hmm bak onu böle ezbere sölemek çok zor:P ama o levelda kafayı sıyırmış bi elf var etrafta dolanan. onun kampında bi kitap buluyosun. o kitapta yazıyor ne yönlerde gideceğin ama tabi öle cok açık bi şekilde değil. işte misal olarak;"güneşin doğdugu yöne gittim ve turuncu renkli bi odaya cıktım" gibi sen de o yöne gidince işte turuncu bi odaya giriyosun falan o şekil takip edicen kitaptan yönleri... sana esas süprizi demogorgonun kitli oldugu prisonun kapılarını açmaya çalışınca gelecek ekip gösterecek:P[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED Sardokar-Human-Paladin/ED Sardius-Undead warrior/The Maelstrom DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ulan bi baldur's gate konusuna da mesaj atma be adam lol dur sana bi güzellik yapalım böyle olmayacak...[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ula noluyo lol bende ne bu baldur's mate nerden cıktı diyorum arggggg:D[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED Sardokar-Human-Paladin/ED Sardius-Undead warrior/The Maelstrom DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 fighter/mage/thiefimle sololadim demogorgonu, hem de baldurdashtan indirdigim zor hali ile :) solo karakter rules[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bu bg ye başka bi ek paket falan gelecekmi yada bg3 falam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cdkutusu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 BG 3 ya da herhangi bir ek paket çok zor, çünkü Black Isle kapatıldı bildiğim kadarıyla :( Ayrıca kapanmadan önce infinity engine'i bırakmışlardı, Neverwinter Nights'ın motoruna geçmişlerdi... Sonuç olarak gelmez[signature][hline]Serve noone but Bane Bow before his supreme power! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Eyw beyLer saoLunda peki nası cıkıcam yani deLi oLmus vaziyetteyim.Zaten çözemedm sora gittim Melissan ı öLdürdüm :P[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ya oyuna yeniden başladım inqusitor kiti paladin var. Cons 18 olduğu halde nedense 3-4 lvdır 3 hitpoint alıyorum lv atlayınca. Bug falan mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Oyunun ayarlarından "max hit points when levle up" gibi bir seçenek vardı diye hatırlıyorum. Bak bakalım doğru mu hatırlıyormuşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 2nd ed. da 10 dan sonra mı ne zar atarak gelmiyo hp yanlış hatırlamıyorsam.azar azar geliyo classına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 fighter benzerleri 3 thief cleric benzerleri 2 mage benzerleri 1 hp alıyor lvl10 dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar