Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nova World UO Shardı Oyunculara Teste Açılmıştır.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nova World de kayıt olmuş yada kayıt olmak isteyen sayın Ultima online oyuncuları;

Nova World Ultima Online Shardımız oyunculara teste açılmıştır.

Web: http://www.novaworld.gen.tr
E-mail : [email protected]

Saygılar.

Nova World Staff'ı adına
Admin Maxwell

[Bu mesaj Maxwell tarafından 13 August 2003 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayırlı oslun arkadaşım yanlız kafama bişey takıldı :) Bu Server Normal Olcakmı Yani Testten Kurtulcakmı... 2.cisi Kanalınz warmı Irce den ..?? teşekurler

:tebrikz:

[b]cOZEFHİNe/MarksMaNn
Mesaj tarihi:
said:
TaZmAnYaK, 14 August 2003 02:07 tarihinde demiş ki:
siteyi kendiniz yapsaydınız daha iyi olurdu

+1, phpnuke sux[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir -
old quaxis, new exile developer
Mesaj tarihi:
said:
Cozefhine, 14 August 2003 00:03 tarihinde demiş ki:
Hayırlı oslun arkadaşım yanlız kafama bişey takıldı :) Bu Server Normal Olcakmı Yani Testten Kurtulcakmı... 2.cisi Kanalınz warmı Irce den ..?? teşekurler

:tebrikz:

cOZEFHİNe/MarksMaNn

HEhe Arkadas Alısmıs Herkes Ya İrc de KAnal Acardıya.
Bide Kimse KOlay KOlay Testten Kurtulamadıgı İcin:)[hline][b]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.

¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
Mesaj tarihi:
Bana fazla göz boyamamak için yapılmış gibi geldi..
AoS vari bi status penceresi güzel olmuş fakat nedense bakkaldan aldığım cutlass'ım damage vermiyor mudur nedir,status penceresinde damage bölümünde "0-0" yazıyodu..
bi de ne yaptıysam luck'ı arttıramadım..
elemantal defence'ları kontrol etmeye pek vaktim olmadı ama tahminen onlarda çalışmıyo..
madem bunları koymuyacaktınız nie AoS'un status penceresini olduğu gibi taşıdınız?

[Bu mesaj FoRMaT_C tarafından 14 August 2003 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
TheCoder, 14 August 2003 20:49 tarihinde demiş ki:
Öncelikle hayırlı olsun inşallah uo camiyasına hayırlı olur..

yanlız düzenlemenizi rica edeceğim bişey var sitenizde Scripts & Coder : Maxwell yazmışsınız herkes mail atıyo hayırdır coder nova ya mı geçti diye arkadaşlar yanlış anlamiş :) iyi çalışmalar..[hline]Anet Exile
http://uo.anet.net.tr

LoL
Mesaj tarihi:
vallaha client çalışmıyor , çalışsa servera bakabilcem[hline]Bir türk filmi repliği:
"Osman abi, bu görünmezlik ilacı, bunu içince görünmeyen adam kılığına giriyorsun..."
An insanity for gaming ~ iGs
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
siteniz çok yavaş çalışıyor 56k olan kullanıcılar için işkence bence yeni gelenler içinde itici olmuş mesela şimdi göz gezdirirken tasarım ve yavaşlığa sinir oldum..[hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Mesaj tarihi:
bu server dosyaları, AoS versiyonu üzerine mi yoksa normal 2d versiyonu üzerine mi kurulacak? Ben 2d'ye kurdum belki o yüzden çalışmamıştır.[hline]Bir türk filmi repliği:
"Osman abi, bu görünmezlik ilacı, bunu içince görünmeyen adam kılığına giriyorsun..."
An insanity for gaming ~ iGs
  • Yeni Oluştur...