ulmo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ben sword bir karakter açtım level 11 im ama cok bi yanlıs yapmak istemiyorum statlarımı 2str 1 int olarak veriyorum ve skiller konusundan hiçbirsey anlamadım simdilik bir turk un tavsiyesi uzerine bicheondan smashing serias a veriyorum 110 skill verme hakkım vardi bikaçtane vermistim bu skille ve ilk acılan yeri 4 kere upgrade ettim forge skillerdende fire a verdim ve fire force serias a verdim onuda 4 kere upgrade ettim ve birkaçtane daha cıktı skillerden ama add demedim şimdi benim ne yapmam lazım kacgundur sitede dolasıyorum hicbirsey anlamadım lutfen biraz ayrintili sekilde yardimci olurmusunuz?
LethE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 int gidiceksen fire gitmek yerine cold gitmeni öneririm.. fireın physical damage bonuslu 2 tane sklli var.. lv11sin daha pek birşey olmuş sayılmaz ama once karar ver physical mı magical mı takılcaksın. ona göre ağırlık ver..(herkes garment giyiyor physical rulz derim ben :P)[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 peki verdigim skiller oyle kalıcak galiba peki simdiden sonra karar degistirsem bana zararı olurmu cold a gidip int e versem statları?
Öne çıkan mesajlar