LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 S'nek kanalında geceliğin tesadüfen rastladığım bir dizi. Hemde ilk bölümüne rastladım. Oldukça hoşuma gitti. 3 gencin ergenlik dönemi çalkantılarını, ilişkilerini anlatan eğlenceli bir dizi. Hergün yayınlanıyor ama zamanını bilmiyorum. Ben gece 3'teki tekrarına rast geldim. Araştırdım dizi 1 sezon oynamış, 2. sezon beklenirken dizi The O.C. ile yarışamadığı için iptal edilmiş. (aynı gün aynı saatlerde yayınlanıyormuş.) İzliyorum bakalım, baya eğlenceli buldum.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Benim en sevdiğim dizilerdendir dizimax da veriyolardı gecen sene daha sonra kaldırdılar.Tam gençlik dizisi tekrar verdiklerine ben cok mutlu oldum 18.30 da haftaiçi hergün..[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Sırf tekrarlarını izlemek için geceleri kola tüketimimize hız vermiştik bir dönem...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 14 Aralık 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar