Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep Telefonu Ve Mp3


XanThie

Öne çıkan mesajlar

Geçen günde birine sormuştum. Benim bir Nokia 3650'm var ve 128 MB Memory Cardım var bu yüzden rahat rahat baya bi ses dosyası yükleyebiliyorum . geçen gün biri demştiki İstediğin müziği cep telefonuna yolla o kendini wava çevirir ve rahat rahat mp3 çalar gibi dinlersin demişti. NAsıl olacak bu iş biri anlatabilir mi? Lütfen ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wav'a çevirmene gerek yok mp3leri çalmak için.. internette symbian için (dolayısıyla 3650 için) mp3 playerlar bulabilirsin.. tabi trial versionları satın alman veya cracklemen gerekiyor :) herneyse sonucta calabiliyorsun ben calıyorum cunku hehe..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

p800 hiç kullanmadım fakat symbian kullandığını biliyorum, aynı zamanda tv seyrediğildiğini de biliyorum sonuçta mp3 çalmamak için hiçbir sebep yok.. yapıldığına bahse girebilirim ;)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nokia'nın beraberinde gelen programın dosya transfer kısmında mp3'ü şeçip telefona yolladığında mp3'ü otomatik olarak wav'a çeviriyor. Ancak 3650'nin en vahim sorunu olan mono ses sistemi. Telefon dosyayı transfer sırasında mono'ya dönüştürdüğü için neredeyse yarı yarıya küçülüyor dosya. Hacim olarak küçülme güzel ama ses olarak kalite düşüyor.

Öte yandan java ile mp3 player yükleyebilirsin ve mp3'ü onunla çalabilirsin ama mp3'ü nasıl telefona aktarırsın bak işte onu bilemiyorum çünki kendi programı ile yollamak istediğinde hep mono olarak wav yapıyor.

Benden sana bir soru 128 MB MMC'ye ne kadar ödedin?[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://my-symbian.com/main/index.php

Series 60'a gir, ordan 3650 icin binbir cesit program yukleyebilirsin. Gameboy emulator yoksa onu yukle once, switcher yukle hafizayi kontrol etmene yariyor, file explorer yukle, Opera yukle, nICQ varsa onu yukle ayni icq gibin. Register isteyenlerin cracklerini eMule'dan aratabilirsin.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yahoo gruplarında bu programları bulabileceğin gruplar var. SIS yada java programları. Nokia 3650 diye aratırsan görürsün.

Dediğim gibi nokia Phone Manager ile mp3 yollarsan wav olarak telefona yüklüyor ve orada ses kaydedici programı ile çalabiliyorsun. Hatta zil sesi bile yapabiliyorsun. Ama direk olarak mp3 yollamanın yolunu henüz bulamadım.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...