Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Diyalogları :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sözlük'ten alıntıdır!

Bu sitede yazilanlarin hicbiri dogru degildir. 18 ya$in altindakilerin kullanmasi hukuken sakincali olabilir (zaten o ya$ta ne i$iniz var internette sitede cikin, gezin, gezdirin). Yazarlar Ek$i Sozluk'e yazdiklari entry'lerin telif haklarini Michael Jackson'a devretmi$ sayilirlar. Sitede yazilanlari kaynak belirtmeden Word'e aktarip "Fw: Turk astronot ve houston! cok komikkkk!" diye arkada$larina yollayan pespayedir, hemzemindir, hincaldir, uluctur. Hukuki gereklilikler haricinde yazarlarin kimlik bilgileri saklidir. Sadece arada yoneticiler tarafindan onemli bir gerekceyle incelenip "tuh erkekmi$" denebilir. Bir gun kapimiza biri gelirse "kim lan bunlar" diye "bi sn du$tayim" denir mutfak penceresinden kacilir.[signature][hline]Nedir, Ne deildir?

[Bu mesaj AstelyA tarafından 14 Aralık 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Erdil Bey komikaze'deki fotoğrafları kendi bulup yollamamaktadır. komikaze.net üyesi olan kişiler internetten buldukları fotoğrafları komikaze.net aracılığıyla paylaşmaktadırlar. zaten Erdil Bey yeterince meşgul bir adamdır. çalıntı yapacak vakti yoktur.[signature][hline]Nedir, Ne deildir?
Mesaj tarihi:
said:
AstelyA, 14 Aralık 2005 15:25 tarihinde demiş ki:
Sözlük'ten alıntıdır!

Bu sitede yazilanlarin hicbiri dogru degildir. 18 ya$in altindakilerin kullanmasi hukuken sakincali olabilir (zaten o ya$ta ne i$iniz var internette sitede cikin, gezin, gezdirin). Yazarlar Ek$i Sozluk'e yazdiklari entry'lerin telif haklarini Michael Jackson'a devretmi$ sayilirlar. Sitede yazilanlari kaynak belirtmeden Word'e aktarip "Fw: Turk astronot ve houston! cok komikkkk!" diye arkada$larina yollayan pespayedir, hemzemindir, hincaldir, uluctur. Hukuki gereklilikler haricinde yazarlarin kimlik bilgileri saklidir. Sadece arada yoneticiler tarafindan onemli bir gerekceyle incelenip "tuh erkekmi$" denebilir. Bir gun kapimiza biri gelirse "kim lan bunlar" diye "bi sn du$tayim" denir mutfak penceresinden kacilir.

ağır konuşmuş :) tuh bu benim aklıma neden gelmedi yaw :)[signature][hline]silkroad online
AyDoLu
Mesaj tarihi:
Edit .... diğerleri için çok özür[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares

::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D

[Bu mesaj Joey tarafından 14 Aralık 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

Bu tür dialoglar çok canımı sıkıyor.

O : Aga
Ben : efendim
O : Agaaaaaa
Ben : Ne var yahu.
O : Yaw beni kassanaaa a.q.
Ben : Kasmak zorunda mıyım?
O : XXXXX. Biriniz de kassın lan beni.

Birkaç tane screen vardı onları eve gidince upload edeyim.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten.
SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :)

[Bu mesaj 256 tarafından 14 Aralık 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Ya bu sözlük konusu fazla uzadı bence. Yazarlar ne telif istiyo onu söylesin, bağlayalım olayı....

Ve dialoglara devam...

Armut: ını kaç?
Ben: Inı ne be????
Armut: lıvır
Ben: Baba sen lvl mı sormaya çalışıyon?
Armut: ok
Ben: zıttırlılüp hocam
Armut: Ne diyon ya
Ben: ?????????????????

Delos'ta yalnız takılıyorum. Sevimli human ok atmaya başladı. 5-6 tane salladıktan sonra farkettim. Lvl 59. Direk 54 büyüsünü kullandım. Arkadaş yerde. Daha kalkmadan pm geldi;

Sevimli: Aga valla özür. Ne sen bize bulaş, ne biz sana.
Ben: Yemedi dimi? :))
Sevimli:Valla yemedi.
Ben:Kaybol
Sevimli: Derhal abi

Town'da tezgahlara bakıyorum. Genelden bi yazı:
Israrcı: Aaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllpppppppppppppppp
Ben: Hea??
Israrcı: Aga pm aaaaaaaaaaaaaaççççççççççççç
Açılır.
Israrcı:Aga clan plz lütfen
Ben: La bunun için mi pm açtırdın?
- Clan plz
-58+
-Tamam aga clan plz
-Seek aç, görecem
-aga şimdi 42 yim ama siz kasınca 60 olurum
-mucx
-aga
-canım?
-sende benim için bişeyler var mı?
-krank mili var. olur mu?
- +kaç?
(arkama bakmadan kaçtım hemde)
******************[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
  • Yeni Oluştur...