AstelyA Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Sözlük'ten alıntıdır! Bu sitede yazilanlarin hicbiri dogru degildir. 18 ya$in altindakilerin kullanmasi hukuken sakincali olabilir (zaten o ya$ta ne i$iniz var internette sitede cikin, gezin, gezdirin). Yazarlar Ek$i Sozluk'e yazdiklari entry'lerin telif haklarini Michael Jackson'a devretmi$ sayilirlar. Sitede yazilanlari kaynak belirtmeden Word'e aktarip "Fw: Turk astronot ve houston! cok komikkkk!" diye arkada$larina yollayan pespayedir, hemzemindir, hincaldir, uluctur. Hukuki gereklilikler haricinde yazarlarin kimlik bilgileri saklidir. Sadece arada yoneticiler tarafindan onemli bir gerekceyle incelenip "tuh erkekmi$" denebilir. Bir gun kapimiza biri gelirse "kim lan bunlar" diye "bi sn du$tayim" denir mutfak penceresinden kacilir.[signature][hline]Nedir, Ne deildir? [Bu mesaj AstelyA tarafından 14 Aralık 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Erdil Bey komikaze'deki fotoğrafları kendi bulup yollamamaktadır. komikaze.net üyesi olan kişiler internetten buldukları fotoğrafları komikaze.net aracılığıyla paylaşmaktadırlar. zaten Erdil Bey yeterince meşgul bir adamdır. çalıntı yapacak vakti yoktur.[signature][hline]Nedir, Ne deildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: AstelyA, 14 Aralık 2005 15:25 tarihinde demiş ki: Sözlük'ten alıntıdır! Bu sitede yazilanlarin hicbiri dogru degildir. 18 ya$in altindakilerin kullanmasi hukuken sakincali olabilir (zaten o ya$ta ne i$iniz var internette sitede cikin, gezin, gezdirin). Yazarlar Ek$i Sozluk'e yazdiklari entry'lerin telif haklarini Michael Jackson'a devretmi$ sayilirlar. Sitede yazilanlari kaynak belirtmeden Word'e aktarip "Fw: Turk astronot ve houston! cok komikkkk!" diye arkada$larina yollayan pespayedir, hemzemindir, hincaldir, uluctur. Hukuki gereklilikler haricinde yazarlarin kimlik bilgileri saklidir. Sadece arada yoneticiler tarafindan onemli bir gerekceyle incelenip "tuh erkekmi$" denebilir. Bir gun kapimiza biri gelirse "kim lan bunlar" diye "bi sn du$tayim" denir mutfak penceresinden kacilir. ağır konuşmuş :) tuh bu benim aklıma neden gelmedi yaw :)[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kim lan bunlar:D[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Edit .... diğerleri için çok özür[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D [Bu mesaj Joey tarafından 14 Aralık 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bu tür dialoglar çok canımı sıkıyor. O : Aga Ben : efendim O : Agaaaaaa Ben : Ne var yahu. O : Yaw beni kassanaaa a.q. Ben : Kasmak zorunda mıyım? O : XXXXX. Biriniz de kassın lan beni. Birkaç tane screen vardı onları eve gidince upload edeyim.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :)[Bu mesaj 256 tarafından 14 Aralık 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Edit [Bu mesaj AstelyA tarafından 14 Aralık 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ya bu sözlük konusu fazla uzadı bence. Yazarlar ne telif istiyo onu söylesin, bağlayalım olayı.... Ve dialoglara devam... Armut: ını kaç? Ben: Inı ne be???? Armut: lıvır Ben: Baba sen lvl mı sormaya çalışıyon? Armut: ok Ben: zıttırlılüp hocam Armut: Ne diyon ya Ben: ????????????????? ********************** Delos'ta yalnız takılıyorum. Sevimli human ok atmaya başladı. 5-6 tane salladıktan sonra farkettim. Lvl 59. Direk 54 büyüsünü kullandım. Arkadaş yerde. Daha kalkmadan pm geldi; Sevimli: Aga valla özür. Ne sen bize bulaş, ne biz sana. Ben: Yemedi dimi? :)) Sevimli:Valla yemedi. Ben:Kaybol Sevimli: Derhal abi ******************* Town'da tezgahlara bakıyorum. Genelden bi yazı: Israrcı: Aaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllpppppppppppppppp Ben: Hea?? Israrcı: Aga pm aaaaaaaaaaaaaaççççççççççççç Açılır. Israrcı:Aga clan plz lütfen Ben: La bunun için mi pm açtırdın? - Clan plz -58+ -Tamam aga clan plz -Seek aç, görecem -aga şimdi 42 yim ama siz kasınca 60 olurum -mucx ************** -aga -canım? -sende benim için bişeyler var mı? -krank mili var. olur mu? - +kaç? (arkama bakmadan kaçtım hemde) ******************[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuLuCaN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 -I'm Eziq Party plzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar