Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Dün edebiyat dersinde sevgili hocamız bizlere lise yıllarında yazdığı şiirlerinden bir tanesini okudu. Genel olarak hepimiz baya bir beğendik. Ve yine hocamında iznini alarak sizlerle paylaşmak istedim. Şiir ne kadar basit görünse dahi gerçekten çoğumuzun lise zamanlarındaki unutamadığımız aşkları insanın aklına bir an için getirebiliyor. Umarım sizlerinde hoşuna gider Sana ilk seni sevdiğimi söylediğim gün, Titremişti sesim, sen farkında değildin. Tebessüm etmiştin yüzüme karşı, Düşünebilirmiyim? demiştin. Bekledim onca gün, hatta gece... Yanımdan geçtiğinde heycanlandım Tebessüm etmiştin yine yüzüme karşı, Nolur bir gün daha diye... Sonra olmaz dedin, sebebini söylemediğin halde... Sustum, birşey söyleyemedim. Ve yine tebessüm ettin yüzüme karşı, Nolur üzülme diye... Kabullendim ve unutmaya çalıştım. Yine aklımdaydın ve hala seviyordum. Öl desen bir an düşünmeyecektim. Sonra anladım asla benim olamayacağını. Ve seni affettim, kendimi affedemedim.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Güzel ama sonunu pek etkileyici bulmadım, daha güzel bitebilirdi sanki.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Evet bencede süper gitmiş sonu dahada etkileyici olabilirdi , ama genede güzel bir şiir.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 gok hoş olmuş ama sonu cidden iyi bitmemiş..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Evet onu bizde söyledik ama her öğretmen gibi hocamızda buna bir bahane uydurmakta geç kalmadı " Ne yapayım gençler ozaman benim kafam o kadar çalışıyordu " :)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Sonu klasik şiirlere benzemiş ve iyi degil bencede. Ama buda güzel.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bence ezberle edebiyat hocası olmuş bu hoca deyip. bir önyargıyla her türlü muhalefet olurmuşum bu konuya : ) şiirin teması aslında güzel de bağlantılar yanlış kurulmuş yada kurulamamış sanki. duyguyu çok basit bir şekilde aktardığı için siyah beyaz türk filmlerine benzemiş hele ki son satırlar; Kabullendim ve unutmaya çalıştım. Yine aklımdaydın ve hala seviyordum. Öl desen bir an düşünmeyecektim. Sonra anladım asla benim olamayacağını. Ve seni affettim, kendimi affedemedim. yani ortada yaşanmış ve bitmiş varmış gibi.. garip olmuş sanki.. ama lise hayatı tabi sarsıyor insanı : )[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places [Bu mesaj BlueStar tarafından 14 Aralık 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar