trash_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 arkadaşlar olympus marka mp3 playerımı dün düşürdüm. düşürdüğüm mesafe sadece 40cm.... alette ışık var ana ekranda yazı yok. nesi vardır arkadaşlar...[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 40cm den neye düştü,betonamı halıyamı. Garantisi varmı,nerden aldın,ne zaman aldın. Dış kasasında hasar varmı. Ne olduğunu kimse anlayamaz burdan.[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak. O yüzden hepinizi beraber dövücem. Buzkiprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Aldığın yere götür.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Harbiden benim nası aklıma gelmedi o.[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak. O yüzden hepinizi beraber dövücem. Buzkiprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bendeki model sanırım, 5gb dokunmatik lcd ekran falan. Olympus pek iyi ses vermiyor zaten.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 40 cm den betona düştü. kenarında ufak bi hasar var ama bu denli problem yaratacak bi şey değil. bimeksten almıştım. garantili... ayrıca sesi de süper. yeni versiyon yazılım yükleyince ses %80 artıyor....[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 selam, said: trash_, 13 Aralık 2005 23:06 tarihinde demiş ki: ...kenarında ufak bi hasar var ama bu denli problem yaratacak bi şey değil..... içlerindeki kart şaseye bağlı olduğu için zarar görmüştür büyük ihtimal. kasa içi boş olduğu için darbelerde esneye biliyor ama ona bağlı olan kartın esnemek gibi bir lüksü yok malesef. dua et de ekranın data iletimi ile ilgili ufak bir problem olsun. yoksa yeni cihaz parası kadar tamir çıkabilir. not: sert yüzeylere çarpan cihazlar diğer kütleye şekil veya konum değişikliği etkisi yaratamadığı için tüm darbeyi kendi içlerinde sönümlerler. bu da anlık bir şok dalgası anlamına gelir ve görünürde ufak bir çizikten ibaretken çok daha öteye geçen sorunlar yaratabilir. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Dışında hasar olmasa garantiden yaptırmaya çalış diyecektim ama çizik bile olsa elektronik cihaz garanti dışına çıkar. Bi götür servisine.Servisin insiyatifine bağlı olarak,büyükte bir sorun değilse bir seferliğe mahsus yapabilirler belki.[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak. O yüzden hepinizi beraber dövücem. Buzkiprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar