Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 gercekten cok tatlı hayvan yaa ben almayı dusunmustumde annem eve kapan kurar diye tırstım yazık hayvana bıde civcivime yanlıslıkla yaptıklarım akılma gelınce :S[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Nice... Lakin fotolar flu..Daha iyilerini çeksen şirinliği çıkacak meydane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 acaip seker ya 7 kopek var suan bende 1 hemstir alirsam tam sirke donucez evde biraz arastiriim su hemstir :) lari.Hem MAcroda da yardimci oluyor bak onemli bi ozellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Macro olayı manyak oluyor ya tavsiye ederim. Pvpde cok isime yarıyor benim.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 shaman sux. Bide o kadar sigarayı berabermi içiosunuz :D[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Shamana laf yok =P Bazen o benden otlanıyor yafs. Son fırtı falan icio kerata.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 allah tombul tombul yerim ben bunu. iyi bak ona..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 löl son resim öldürdü :D[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 çok guzel olmuş[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 çoq şiriiiin[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 uumarımki dostluunuz güzeldir ve ölmez.. bnm çikolatam(hemztır) 2.5 yıl yaşadı bnmle ve insanların ciddiye almadığı bir şekilde kanserden öldü gerçekten yıkılmıştım.. okadr tatlıydıki.. akşamları yürüyüşe falan bile çıkardık öyle koyardım yere bnmle birlikte yürürdü.. lanet olsun çok özledim *!ağlar*[signature][hline] komi ap komi ap komi ap itz de *garbage sevenler derneği üyesi* garbege ı kurtaralıım ben geldiimde çok zevkliydi bura bile monoton oluo nooluuurr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Makrolarına yardımcı oluyorsa onada bir account alda kendi oynasın. Senin itemlerden gitmesin bişey :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar