Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Tanıstırayım. Yaklasık 1.5 aydır beslemekteyim. [spo1=Elimden kurtulmaya calısıo][/spo] [spo2=Şirinlik yapıo bide.][/spo] [spo3=Bir köşeye geçmiş ellerini yalıo][/spo] [spo4=Kurtarın beni derken.][/spo] [spo5=Burdada burnunu kasıo parmagımda][/spo] [spo6=Yuvasında uyumadan önce.][/spo] [spo7=Yeni uyandırmıştım.][/spo] [spo8=Tuvalet kagıdının icine girmiş.][/spo] [spo9=Çıkmaya çabalıo bıdığım][/spo] [spo10=Kesesine yemek depoluo kerata][/spo] [spo11=Wowda macrolarıma yardım ederken.][/spo][signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. [Bu mesaj Mayhem tarafından 15 Kasım 2005 08:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 çok süper ya =) Hele ki macrolara yardım edebilmesi beni benden aldı :D[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madmasomau Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 çok tatlı yaratık BUnlardan bı tanede Ben alıcam ama Ev kalabalık ustune basar biri kesin :)[signature][hline]- Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 tuşlara kağıt sıkıştırmaya paydos. :)[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. [Bu mesaj Gaming tarafından 15 Kasım 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 tuvalet kağıdından kurtulmatya çalışırken çoook şirin:)[signature][hline]hadi diyelim toz pembe yaşıyorum,koz bende biçimi takılıyorum, bozukluklarımı cebimde taşıyorum. Saygım senin o..pun olsun kaygım benim aşkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Yemek depolarken..ahaha..çok toparlak ve tatlı bi hemztır =][signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 cok tatlıymıs[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) [Bu mesaj Asgard tarafından 15 Kasım 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ehehe çok sirin bişi yaa :) bnde beslemiştim bundan (3 yıl önce fln). yuvasının temizliğine dikkat et, belli bi süre temizlemeyince çok kötü kokuyo:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Birde hiç kokmuyor,Mayhem parfüm,deo. sıkıyor üstüne zırt pırt. =)[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ehehe o da farklı bi temizlk yöntemi tabi :) :-p[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 aslında bende dusunmustum ama bı hamster bakmak sooradan evde bı kedı oldugu aklıma geldı gercı kedının ona pek bıse yapcagını zannetmıyorum ama yıne de oynamak ıcınde olsa pesınden kosturması hamsteri intihara yoneltcegını dusundum ve vazgectım:([signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 nası kokmuyo ya hayvan kokması kafesi kokar les gibi[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Talaslarini 3-4 gunde bir degistiriyorum. Ayrica her temizledigimde yuvasina ve talaslarina olsun deo sikiyorum. Bide bidigima biraz deo banyosu yaptiriorm. Mis gibi kokuo velet.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. [Bu mesaj Mayhem tarafından 17 Kasım 2005 07:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 çok hoş ya bizim bi arkta aldı 5 günde parmaklarını koparıyo verdi geri[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ha sahi elinde sıkıştırırken ısırmıyomu bunlar?[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Tuvalet kagıdının içinde cok tatlı olmuş =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 çok ci-ci :) açıkçası benim canavar iki oğluşumun saldırıp, parçalayıp, çiğneyip yutmayacaklarını bilsem alırdım bende unlardan...[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Evet tavşanımsı bi pet bu da =] Düşündük ama almadık.Annem faremsi'lerden nefret eder hh..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Cizim cetveli al bi tane uzerinde bole 10 15 tane halka olanlardan böle büyükten küçüğe.. Sonra ona oralardan geçmeyi öğret.. Tavsiye ederim ne kadar ince bi vücudu olduğunu tahmin bile edemezsin utanmasa anahtar deliğinden kaçıcak ehaeh[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 son resimde kaç paket sigara var lol[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Tuvalet kagıdının ıcınde cok masum duruyor :) cok tatlı[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ehuheu tuvalet kagıddının içinde süper çıkmış..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 çok tatlı ya çok sık bakım gerektirmese bende çok beslemek isterim ama bu aralar mumkun degil pek..[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 cok seker ya=) tuvalet kagıdının icindeki resmi cok super :D[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 fotojenik hemstır :P[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar