Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhabbeti kesmek için yöntem lazım.

zarek

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

İşte yine ben, yeniden boktan bir durumla karşınızdayım. Bir önceki açtığım gelen giden topicini postlarımı dikkatle okuyan okuyucularım elbette hatırlayacaklardır. Yok hatırlayamazlarsa link aşşağıda zaten oradan bakabilirsiniz.

Nereden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum ama benim bu kızla başım dertte. Neden dertte ? Kız bana aşık mı ? Hayır tabii ki böyle salakça bir şey değil. Nasıl bir şey olduğuna gelirsek, aslında çok çok çok çok basit bir şey. Ben bu gerizekalıyla muhattabı kesmek istiyorum daha doğrusu aslında ben bu o.pu ile muhatabı zaten kestim ama gelipte benle konuşuyor günaydın naber filan diyor, cevap vermiyorum oralı olmuyorum sanki gel benim kafamı ez dercesine, bugün geldi "oooo saçların güzel olmuş" kestirmişsin dedi suratında hayat kadınını andıran bir gülümsemeyle. Hiç bişey demedim gülmedim yanımda ortak bi sınıf arkımız vardı tabii olaylardan habersiz, surat ifademi değiştirmedim direk kafa salladım. Neyse bunu geçtik.

Sonra dersteyiz bu benim önümde. Arkasına döndüüü "yaaa zarek, ne zaman yazdınız bunları bi kolunu kaldırsana bakıyım dedi kolumu eliyle kaldırmaya kalktı." O anda öyle sinir oldum ki elimde tabanca filan olsa vallahi sıkarak değil tabancayı kafasına vura vura beynini oyardım.

Velhasıl kelam ben bu gerizekalıyla muhabbeti kötü bir söz söylemeden, ağzına yüzüne gerekli işlemleri yapmadan nasıl muhabbeti keseceğim. Bu arada hala başka bir çocukla çıkıyor hatta saçlarım hakkında yorum yaptığında o çocukla aramızda 4-5 metre vardı.

Daralıyorum, sarsılıyorum içim bunalıyor. Ben bunun yanına gitmek istemiyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz ? Bana küfür olmayan ama küfürden daha ağır bir söz lazım. O son yazdığım mesajdan sonra hala gelip hangi yüzle geliyor muhattap oluyor benle. Ortak arkadaşlarımız onunla önceki durumumuzdan haberi de yok, terslesem psikopat durumuna düşeceğim. Gitsem konuşsam, ayağına gidip kendini bi b.k sansın da istemiyorum. Nolur bana bi çare. Daral geldi sinirden 10 tane sigara içtim.

önceki konu[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki:
yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 12 Aralık 2005 19:10 tarihinde demiş ki:
Seninle sevişmek istiyorum desen bırakabilir, ama bırakmazsa daha iyi sonuçlar elde etmiş olursun.

katiliyorum. ancak once kizin sevgilisine durumu anlat. aranizdaki sorunu cozmen icin en iyi yol bu diye ikna et, kiz eger kabul etmezse zaten sorun kalmaz cunku tersler, sogur senden. eger ki kabul ederse de erkek arkadasi girer hemen araya, kavga falan ederler kiza guvenmemesi gerektigini ogrenir. ama bilmiyorum tehlikeli bi durum bu.[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

E madem kurtulmak istiyosun, herhangi bir hoş olmayan cümleyi söyleyebilirsin.

E tabi git küfür et demiyorum ama " öfff baydın tozol" demek bile onu ortadan ikiye böler.

O kadar zor bişe diil bunu yapmak.[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Sosyal ağlarda paylaş

"off baydın tozol" en azından bi öneri bi yerlere varıyoruz gibi.
bu arada allah belanı versin filan da dedim ben bu kıza anlamadı ağır bişey söyliyeceksem daha ağır bişey olmalı ama küfür değil küfürden daha kötü bişey.
[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki:
yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm

[Bu mesaj zarek tarafından 12 Aralık 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jksqe, 12 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
git kıza,"sen bana göre diilsin,biz arkadaş olamıycak kadar farklıyız birbirimizden" de(türk filmi gibi oldu:))

olabilir belki anlar.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu da söyleyebilirsin

"dostum senin sorunun ne biliyo musun? Beyaz kıçının, lanet olası kafandan daha büyük olması"

Ya o diil de benim merak ettiğim, nasıl bir yüzsüzlüktür ki bunun yaptığı, daha önce terslemene rağmen hala devam ediyo muhabbete?

Ben daha bu kadar yüzsüz bi kızla karşılaşmadım, o yüzden merak ediyorum haliyle.[signature][hline]The time of my defeat is through
Thats what i'll do
Sosyal ağlarda paylaş

ah ben de anlayabilsem o son yazdığım mesajın muhabbeti kesmek için yeterli olacağını düşünüyordum ama çaresiz kaldım kızın tavırları karşısında[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

şölle desen??:::

ya bana çok yaklaşma olur mu?..gerçekten şu aralar peq havamda diilim, kalbini kırmıyim diorm ama anlamıosn...nesse anladın mı dostğm peq bulaşma bana..hadi bn kaçanzi..
hayvan bi insan diilse anlar...[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Sosyal ağlarda paylaş

daha yaratıcı öneriler bekliyorum ama kibar bir şekilde söylesem anlayacağını sanmıyorum ona göre yani.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Sen gidip bu yukarıdaki yazanlardan bir tanesini söyleyip denesene bi şansını...

Baktın olmuyor, diğer cümleleri filan da kullanarak combo yaparsın.

Ha yine olmazsa yarın olay hakkında detaylı bilgi verirsin, tekrar yardımcı oluruz.[signature][hline]The time of my defeat is through
Thats what i'll do
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Muhallebi, 12 Aralık 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
Aşık olmamışız yada aşktan canımız yanmış sanırım.

Aşık oldum ama bu kıza değil ve aşktan canım yandı evet. Çok feci yandı hemde.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki:
yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...