ByBuFFer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 İlk önce seLamLar Daha bugün kayıt oLdum arkadaş tavsiyesi..[signature][hline]Nick :Kyra_ Job : Shaman lvl : 55 np : 1700 :) Server :AreSSS Clan :::KOMCOM:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 lol niye topic acıyon :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 walla lol:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 WELCOME TO PATICIK!!!!! [signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ByBuFFer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Daha önce yasıldımı biLmiorum ama Ben gm'lik hakkında birkaç soru sorcaktım.. 1-Gm Nasıl olunuo 2-GM'ler oyun oynayabiliyorlarmı Diyelimki oynuyorlar; Bu adamlar kimseye kıl olmuyormu bu yüsden ban atamazmı. Veya Nasıl oynabiliyorlar. Oynamıyorlarsa Gm olmamın ne anlamı var.. SaygıLarLa...[signature][hline]Nick :Kyra_ Job : Shaman lvl : 55 np : 1700 :) Server :AreSSS Clan :::KOMCOM:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Neise hoşgeldin...[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ByBuFFer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: PSX, 14 Aralık 2005 14:17 tarihinde demiş ki: lol niye topic acıyon :D :D Kusura baqmayın yeniyim dedim ama :)[signature][hline]Nick :Kyra_ Job : Shaman lvl : 55 np : 1700 :) Server :AreSSS Clan :::KOMCOM:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Hoş Geldin :D[signature][hline]Name: Genuine Nps: 71xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ByBuFFer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Maksatım GM olmak degil sadece merak ama ya oyunun her yerinden adaletsizlik akıo ama gene bir tutku :D[signature][hline]Nick :Kyra_ Job : Shaman lvl : 55 np : 1700 :) Server :AreSSS Clan :::KOMCOM:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar