aruth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bence DRT clanı adamların bu zamana kadar hiç bir vukuatlarını görmedim gayet seviyeli ve saygılılar herkese.ayrıca adamlar aresin en eski clanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 AFGM rullaz[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ehehe beni beklemissiniz :) gelmemisim ama cok aptalca kavga ciksin die acilmis bir baslik. KARIZMADA bildigim cok dupeci var. Fenixi tanimiyorum saglam clan ama userlerini cok bilmem. Turk var icinde cok. Wootabulus iyi bir clan. Tabiki benim favorim PaTRiot hem en iyi tanidigim clan :D :D Topic patlatmak istiyodunuz yardimci olayim eheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 jade geldi topic patlar artık zuahahah :D hit jade_real :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Forever A_FEW_GOOD_MAN xD[signature][hline]Name: Genuine Nps: 71xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Afrodisiac, 14 Aralık 2005 13:25 tarihinde demiş ki: Forever A_FEW_GOOD_MAN xD evet A_FEW_GOOD_Man basarili severim kendilerini :) devamini dilerim basarilarinin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: JadeReal, 14 Aralık 2005 13:26 tarihinde demiş ki: said: Afrodisiac, 14 Aralık 2005 13:25 tarihinde demiş ki: Forever A_FEW_GOOD_MAN xD evet A_FEW_GOOD_Man basarili severim kendilerini :) devamini dilerim basarilarinin :D tenk yu ^^[signature][hline]Name: Genuine Nps: 71xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 jade senin cz de adam kestikten sonra pm atmıstım sana :D ss koycaktım formatlayınca gitti bida artık ne zaman aam kesersen ss alırım :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: stay, 14 Aralık 2005 13:05 tarihinde demiş ki: nycris ben ::StayWithMe:: bana msn den bı ulasır mısın onemlı ([email protected])ulasırsan memnun olurum oke ga ıvı kasalımmı kadarmısın aga?[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: PSX, 14 Aralık 2005 13:27 tarihinde demiş ki: jade senin cz de adam kestikten sonra pm atmıstım sana :D ss koycaktım formatlayınca gitti bida artık ne zaman aam kesersen ss alırım :D :) isin gucun yokmu senin cz de oturup ss mi aliyosun eheheeh Benim ss ler polide bak yollasin sana doluuu..... Ben bi kere aresin en karizmatik hatun charina sahibim :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ben bi kere aresin en karizmatik hatun charina sahibim :D ------------------------------------------------- zuahahahaahaahhahahaahhahaha :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ex kasıyorum artık cz gitmiyom fazla ama arada gidince olagan dısı bisey olunca ss alıyorum :D :D :D :D :D :D :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 arkadasın alcolics die bi clanda ve cok memnun bide benim bildigim oldies ii gibi ama bence ilumunate cok clas gibi humanda cunku az ve oz adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar