yaw arkadaşlar ben fenerliyim de beşiktaşlı arkadaşlara bi sorum var;
hani 1903'te kurulup 2 sene önce de 100. yılınız kutladınız ya; ilk fenerbahçe-beşiktaş ve ilk galatasaray-beşiktaş maçları 1924'te oynanmış. nedir bu olay yoksa kendinize eklettiğiniz 2 şampiyonluk gibi kuruluşunuza da 21 yıl mı ekletmiştiniz?[signature][hline]1-0 olsun bizim olsun!
dr_mystere, 09 Aralık 2005 12:11 tarihinde demiş ki:
yaw arkadaşlar ben fenerliyim de beşiktaşlı arkadaşlara bi sorum var;
hani 1903'te kurulup 2 sene önce de 100. yılınız kutladınız ya; ilk fenerbahçe-beşiktaş ve ilk galatasaray-beşiktaş maçları 1924'te oynanmış. nedir bu olay yoksa kendinize eklettiğiniz 2 şampiyonluk gibi kuruluşunuza da 21 yıl mı ekletmiştiniz?
özür dilerim ama atatürk fatihten 447 yıl sonra doğdu diye iyi komutan olamıyor mu. tamam belki yarışa geç başilamışızdır ama yine de o yarışın içindeyiz ve bunu siz daha iyi bilirsiniz :D[signature][hline]yalan oldu. dünyaya gelende gidende. tek gerçek kaldı*** ben
[Bu mesaj yalanoldu tarafından 09 Aralık 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Beşiktaş'ın kuruluşunda futbol şubesi yoktu.1911 yılında futbol takımı kuruldu.Fener-Gs maç yaparken Bjk'nin futbol takımı yoktu zaten.Ama maçların geç başlaması Gsli olan o zamanın istanbul ligi yöneticisine bağlıydı.Yıllarca Beşiktaşı lige almadı.Ama aldığı ilk sezon Beşiktaş Galatasaray ve Fenerbahçeyi bütün maçlarda yenerek şampiyon oldu.Korkusundan almamış heralde!
yaşa sen bee. ben bayanım bu kadarını bilemiyordum. buyrun efendim sorunuzun cevabını aldınız mı :))[signature][hline]yalan oldu. dünyaya gelende gidende. tek gerçek kaldı*** ben
redbmx, 08 Aralık 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Beşiktaş Sami Yene 3 yıl sonra yine favori olarak çıkıyor.Yine kazanacak ama bu sefer tarife farklı olacak: 1-3.
tabi gül de şimdi mi gülersin yenildikten sonra bu yorumu yaptığına mı gülersin bilemiyoruz artık ;) önemli olan dostluk kazansınn
ay birde böyle muhabbet vardır ya. tamam dostlıukta kazansında önce BJK kazansın sonra dostluk kazanır :D[signature][hline]yalan oldu. dünyaya gelende gidende. tek gerçek kaldı*** ben
bjk favori nası oldu durup dururken ya neyse iki takım içinde zor maç olucak ikiside kazanmak için herşeyi yapıcak belki kalite yüksek olmasada iyi mücadele olacağı kesin[signature][hline]NKFVAS
lol tony :)
4-3lük maçı 02-03 sezonunu çabuk unuttunuz galiba. Benim aklımda hep tam tersi vardı normalde bjk hep güçsüz taraf olarak çıkar ve maçı alırdı(genelde tabi :)) Alacağımıza inanıyorum ve çok zevkli bir maç olacak gibime geliyor[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)
@ray
beni fb maçları ilgilendirmiyor sen beni yanlış anlamışsın ben gs-bjk maçlarından bahsediyorum geçmişe baktığın zaman gs nin bjk ye olan üstünlüğü bariz ortadadır zaten :)[signature][hline]1905
Öne çıkan mesajlar
AutolycuS
Sosyal ağlarda paylaş
dr_mystere
hani 1903'te kurulup 2 sene önce de 100. yılınız kutladınız ya; ilk fenerbahçe-beşiktaş ve ilk galatasaray-beşiktaş maçları 1924'te oynanmış. nedir bu olay yoksa kendinize eklettiğiniz 2 şampiyonluk gibi kuruluşunuza da 21 yıl mı ekletmiştiniz?[signature][hline]1-0 olsun bizim olsun!
Sosyal ağlarda paylaş
yalanoldu
özür dilerim ama atatürk fatihten 447 yıl sonra doğdu diye iyi komutan olamıyor mu. tamam belki yarışa geç başilamışızdır ama yine de o yarışın içindeyiz ve bunu siz daha iyi bilirsiniz :D[signature][hline]yalan oldu. dünyaya gelende gidende. tek gerçek kaldı*** ben
[Bu mesaj yalanoldu tarafından 09 Aralık 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
yalanoldu
yaşa sen bee. ben bayanım bu kadarını bilemiyordum. buyrun efendim sorunuzun cevabını aldınız mı :))[signature][hline]yalan oldu. dünyaya gelende gidende. tek gerçek kaldı*** ben
Sosyal ağlarda paylaş
angelusy
:D gülerim buna işte
Sosyal ağlarda paylaş
yalanoldu
ay birde böyle muhabbet vardır ya. tamam dostlıukta kazansında önce BJK kazansın sonra dostluk kazanır :D[signature][hline]yalan oldu. dünyaya gelende gidende. tek gerçek kaldı*** ben
Sosyal ağlarda paylaş
TRA_GS
Sosyal ağlarda paylaş
tony_montana
onlar zaten her derbiye favori çıkarlar sonuç hep hüsran olur bu kadar basit :)[signature][hline]1905
Sosyal ağlarda paylaş
Onurlu
Sosyal ağlarda paylaş
RayCharles
4-3lük maçı 02-03 sezonunu çabuk unuttunuz galiba. Benim aklımda hep tam tersi vardı normalde bjk hep güçsüz taraf olarak çıkar ve maçı alırdı(genelde tabi :)) Alacağımıza inanıyorum ve çok zevkli bir maç olacak gibime geliyor[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)
Sosyal ağlarda paylaş
tony_montana
beni fb maçları ilgilendirmiyor sen beni yanlış anlamışsın ben gs-bjk maçlarından bahsediyorum geçmişe baktığın zaman gs nin bjk ye olan üstünlüğü bariz ortadadır zaten :)[signature][hline]1905
Sosyal ağlarda paylaş