VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Arkadaşlar priestlerde master açıldıktan sonra Aura, Heal ve Holy Spiritte yeni skiller açılıyor ama level 70 istiyor. Mesela Imposingness , Bless of God , Critical Restore ve Subside adında skiller açılıyor. Bunların ne işe yaradığını bilen varsa detaylı açıklayabilir mi? Skill pointlerimi ona göre vereceğim de... Şimdiden teşekkürler[signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 61 Nick: VaniLLa_GirL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 70 olana kadar bekle bence ;s[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bu konu ile ilgili arama yaparsan sorularına yeterince cevap bulursun.[signature][hline]Name: Genuine Nps: 71xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 forumda arama yaptım ama bulamadım, gereksiz konu açtıysam özür..[signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 61 Nick: VaniLLa_GirL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar