samaella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Kalimdor - 2 horde - 1 ally E.K - 2 horde - 3 ally olur biter işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: innkeeper, 13 Aralık 2005 01:35 tarihinde demiş ki: azshara'da ki blood elfler süper. dolanıyorlar dimdik, adım atmadan. savaşıyorlar yine dimdik adım atmadan. ölüyorlar, 15 derece açı yaparak, yine dimdikler. Hacı yatmaz onlar:) Bir ara animasyon vardı, normal moblar gibi hareket yetenekleri vardı, patch lerin birinden sonra bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
safran Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Eğer dranei leri merak ediyorsanız dotadaki bounty hunter... Fakat Draneiler allaince gelcekse biraz sacmalık olur cunku WC3 den hatırlayacağınız gibin Draeniler BE lere outlandde yardım etmişlerdir(hane bi tane STEALTH li bolum filan vardı.)GM le konuşmamda oda aynı fikirde oldunu soledi... WC3 de Scourge+Forsaken yoktur! Forsaken scourgun içinden Sylvannasın ihaneti(3 dreadlordun isteği ve kendi isteği üzerine) sayesinde Scourgedan Bansheeler ve bi kısım koparak FORSAKEN ı kuruyorlar. Zati Lordearton boş deyip gidiyorlar ve bam 4 senede UC yi kuruolar olay budur( wc3 official story siteyi hatırlamıyorum sonra linklerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
safran Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Panderan bence mantıksız olabilir. Pandaren ırkı hem benc3e biraz Çocukca. Ama yinede WoW a eğlence katar diye düşünüyorsanız, Pandarenler WC3 storysinde Mercenary(paralı asker) olarak gösterildi ve esas hikayede yer olmamaktadır. Ayrıca çıktığı anda pandaren ne olacak? Warrior+Rogue başka?.. Pandaren çıktığı anda opyun cıvır herkez bi ere mutlaka Pandaren açar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar