JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 adamlar abbsy kırar gibi blue chest kırıyorlar :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 aha az önce girdiğim clan bana iron nec+4 glas belt +3 verdi yarında 9999 tane kek verecekler ahanda server size[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hahaha cypher reset plzzz[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: JoNyBLaCk, 12 Aralık 2005 22:47 tarihinde demiş ki: Bu serverda bedavadan 70 lvl char +10 itemler vercekler gene oynamam ayrıca bu servera toptan reset atmaları lazım az önce bir gireyim moradona bakayım dedim her merchantta Shell var ve 100m gibi komik bir rakama satıyorlar :D ayrıca çoğu merchantta +8 shard gördüm 900 milyona ... Blue treasure Chestler abbsy satılır gibi 30milyon gibi bir rakama satıyorlar ne olacak bu cypherın hali ? K2 bu serverı görmüyormu o kadar dupe wipe yapıldı o kadar anti dupe koruması katıldı Cypherda degişen hiçbirşey yok bedavaya civcivlere shell enion bow shard felan veriyorlar az önce arkadaşıma verdiler ... rezillik diz boyu ! az once civcivli 1 charla girdim 1 tanesi trade atti shard verdi hell breaker fln verdi =) Cypher'e kokden temizlik lazim ..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 içler acısı ya tam hepsi birbirini yesin dursun diyecemde, aylarca apos dönüp boss mu çıktı koşun beyler diye oynayanlara üzülüyorum işte; adamların civcivlere gel lan buraya yanar döner silah verelim sana dediklerini gördükçe..[signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: semihgunes, 12 Aralık 2005 23:56 tarihinde demiş ki: Üstümde bitane uniqe item yok :( ama maradon fikrini deniyicem :D olsa nolcakki zaten wipe da hepsi gitmicekmi ?[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 giderse sonuna kadar gitsin ben zevk almıyom adamlar ölmüyor verdikleri itemle bufsız canım 3700 aha bende ölmücem ne zevki var şmidi bunun ha yok tertemiz bi server çıkartacaz derlerse sıfırdan hilesiz it kesip apos dönüp lvl kasmaya chitinlerle +6 ile dolanmaya sonuna kadar razıyım[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bende ![signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 önceden ne güzeldi dt kovalar 10 kişi kesmeye çalışırdık .sammada shell düşürdük 3 gün bayram ederdik bi gün pelerin alacaz dşiye hayal kurardık[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Shard +7 300 m :) server Cyper abi dotl leri 100m e koymuşlar :D[signature][hline]imzani biraz kısaltır mısın arkadasım? http://forum.paticik.com/view.php?id=39067 okumanı tavsiye ederim (okumadım) Diez/JimmyFloyd/lvl6x Diez/VisuaL_TR/lvl6x Olympia/Shadow_Hunter/n00bz/lvl 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 şuan cypherdayım moradonu geziyorum resmen rezillik :D nick : pamelanderson :D:D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 abi cypher saka gibi olmus bi pk yapiim dedim orda yarim saat la:la diye bi rogue olmuodu paso kek en az 10 kisi vuruo +8 raptor lu filam hatun ortalarda dolasiodu.... 54 adamin elinde +8 dual shard... falla o server en son kapatilir ole biter baska yolu yok.[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ee yeni server bunu için acıyolar... yoksa yayılacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Cypher kapatılırsa ordaki dupecilerin bi kısmı diğer serverlara dağılcak onlar da beter olcak. Varsın kendi serverlarında 4-5 k hp ile dolaşıp 2k damage vursunlar. Onlar böyle zevk alıyo heralde oyundan (oradaki dupeciler için diyorum)[signature][hline]Server: Diez x 2 LvL: 56 / 55 [ Ah Bir 60 Olsam :( ... ] Race: Mage / Rogue Clan: Yok / Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 sheller 15m e kadar inmiş cypherda aeuhahuaeuha rezilliğin bu kadarı :)[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 :D:D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Cypher Maradon Ufak Bir Görüntü az önce girip pazarini gördüğüm cypher 2 maradondan ufak bir görüntü.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS [Bu mesaj lolo tarafından 13 Aralık 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 OFF one yaa iyice boku çıkmış[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bu iron earning hasta birşey :) içim gitti ama server'in dandikliği herkezde chestler birde millet dilenmeye başlamiş çok kötü derecede dakka başi trade atiyorlar birde.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 az önce bi girip bakiim dedim elindeki silahi yanmayani dövüolardi bende dayak yememek icin ciktim :D[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ephe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 valla bende bugün cyper da oynayan arkadaşmdan ss aldm baktm adamda olmayan item yoktu beyler bence cyper ı bırakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: NightHunter666, 13 Aralık 2005 19:04 tarihinde demiş ki: az önce bi girip bakiim dedim elindeki silahi yanmayani dövüolardi bende dayak yememek icin ciktim :D :D:D:D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 En PahaLı Server cyhperdi itemler bakımından O yüzdende bu haLe geLmiş oLabilir düşünün Areste HP Scroll 40 45m civarı iken Cyhperde 200m küsür... Basit bir örnekti Dahada ÇoğaLtıLabilir ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 1xx.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Herkezde bukadar item var ahh niye bende yok :([signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _Anger_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 girdim cypher a :D zevk olsun die +10 a shard bastım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar