Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Ankara Lan Partisi Şeysi

Zerokull

Öne çıkan mesajlar

eee biz gelmeyelim mi yani?[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

ya ii güzel de ankaralı patilerde eski heyecan ve hareketliliği göremiyorum ben.Hiç buluşmalara gelmek için biş çabaa sarf etmiolar,cıx cıx cıx...
Biraz duyarlılık bekliyoruz ankaralı patilerden artık.Her bulusmadan max. 10 kişi mi kalcaz ?? :([signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

Buluşma-Event bölümüne kimse bakmıyor ki. Rağbet ondan az. Ben tesadufen baktım açıkçası. Konu dışına açılmalı bu topicler. Bu bölüm de kapanmalı.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

haftaya haftasonu ben rizeye gider
çabuk olsun yani:)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

çok acil bir buluşma istiyorum lütfen lütfen...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

cumartesi 14 e kadar yapılsın lütfen
yoksa rizede buluşma yapmak zorunda kalırım:([signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

haha kim var ki rizeden?[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...