Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bug

nuwanda

Öne çıkan mesajlar

daha once bilenleriniz var mydi bilmiorm ama, gecen kando rastgele ooretti bana da ikimiz de uyguladik bu yontemi.. normal respec yaparken oluo mu onu da bilmiorm lol, ama biz soyle yaptik. respec yaparken backpack sirtinizda bulunsun ve mumkunse dolu olsun. respec yaptiginizda birden item doluo inventory bi de backpack dusuo, hem yeni abilityler fln derken bi yandan da overload dio. tabii bu arada zavalli oyunumuz cileden cikio, ee tabii kaldiramio bu kdr yuku zavallicik ve size fazladan lvl hediye edio. biz 89lvl dan respec ettik ve 90jedi olduk :D kac lvl atlanilio onu gorme firsatim olmadi ama malesef onu da deneyenler olursa yazsinlar..
not: su anda lvl90 yeteneklerim yok ornegin vapaad strike gibi ama bunlar da birz mob kesince geliolarmis kando ole dedi :)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
-------------------------------
Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

edti yapamiorm ondan bole solucem.. dun aksam ya da bu sabah ben girmeden bi ark oynamis sanirm bira kesmis bisiler, ve vapaad strike+belt of force sensitive vardi.. onlaarin gelmemesi gibi bi olay yok yani[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

haha kando ile dün dışarı çıktık ilk anlattığı bu oldu :D Sonra da Vergil'in hikayeleri sdfsdfsd :D (vergil ne adamsın :) )

Bana sürekli başla diyiyor ama ben takmıyorum :D Zaten kendisi de Khas ,Othmo vs. olmasa 1 dk oynamam diyiyor :) Neyse kolay gelsin size :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

ya cem dalga geçmek için değilde bizde diyiyoruz dedi kando kafayı yemiş buna yardım ederken :D Güle güle anlatıyor o da ahahaha :D

şeye çok güldüm çağırmış bunları yanlışlıkla bir yere girmiş kalmış orada falan ahahaa:D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

hemen deneyimm :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Silkroad - Anron - 20+
Sosyal ağlarda paylaş

kando da oldu bnde oldu ve en son khas da olmus.. yani calisio. ama updatele deigmis olabilir[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
NGE respec jedi
Sosyal ağlarda paylaş

Dark Rider hehe :D Kando ile othmo kaldılar kando dedi işte '' Biz burda hapse düştük'', sonra ben dedim nie gittiniz diye , görev içinmmiş, Fakat göreve niye gidiosun zaten lvl 90 olmuşssun LoL aklıma bişey geldi. Kandonun o sözü söyliyecem illahada çok komedi LoL ! :P

Kando ''says'' Gücüm 100 katina çıktı gont :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...