Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Bu yaptığın 55i de yapılabiliyor. Client ile alakalı bir şey. Run Uo ya benzetmene gerek yok ikisi de aynı oyun :Pp[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 55i de yapılmaya bilir çnkü transparan menu bunlar.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 3.0,8 client üzeri tüm versiyonlarda yapılıyor . Emualtorun verisyonu ile alakalı değil. Nova World sanırım 55i kullanıyor ve orada da karşınıza çıkar örnek olarak.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: Arthur_HellsFire, 17 August 2003 13:51 tarihinde demiş ki: OLm patchler vsvs bisiler i indirmedim urasamam simdi onla aos olmasına ragmen creating karakterde kalıo Update filan cıkıyo ama her neyse salla...[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee advanced aç charı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: TheCoder, 17 August 2003 17:57 tarihinde demiş ki: die kasma canım zaten 99z5 de run uo da ki tüm görsel olaylar var :)[hline]Anet Exile http://uo.anet.net.tr Kıro can dün icq ben sana ne dedim :)[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: Larethian, 17 August 2003 17:39 tarihinde demiş ki: Bu yaptığın 55i de yapılabiliyor. Client ile alakalı bir şey. Run Uo ya benzetmene gerek yok ikisi de aynı oyun :Pp[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner iide sırf problem bu deilki transparan menuyu tabi client ve patchler le ilgili ben scripts bakımında demiştim :)[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar