Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA'de inenler çıkanlar

NoS

Öne çıkan mesajlar

Gilbert Arenas, tellos arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. Sezona bomba gibi başladı ve bu gidişle çok konuşacağız gibi.
Haftanın oyuncularına seçildi. Washington'un Spurs'ü 110-95 ile yendiği maçta 43 sayı attı.
Bu arada haftanın en iyi oyuncuları da şöyle ;
Gilbert Arenas, Marcus Camby, Larry Hughes, Chauncey Billups, Dwyane Wade, Mo Williams, Steve Francis, Ron Artest, Elton Brand, Zach Randolph, Kevin Garnett ve Tony Parker
E zaten sezon boyuda hemen hemen bu isimleri konuşacağız ;)[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar utah jazz düşüşte ve onla beraber mehmet de mehmet bugün kü maçta sadece 5 sayı atabildi ve sayı krallığında giderek düşüyormehmet şu anda 21. sırada ama bilmiyorum bugünkü maçı da eklediler mi ortalamaya bu arada o pek yükselenlerde deil ama a.i 30.1 ortalama tabii biz buna alıştık ben yine de söyliyim dedim[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Sosyal ağlarda paylaş

çıkamıyanlar listesine ise 0-7 giden toronto 0-6 giden atlanta konulabilir bilmem fark ettiniz mi ama detroit 7-0 la gidiyor buda ne demek olay larry brown da deil detroitdeymiş:D[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Sosyal ağlarda paylaş

charlotte bobcats de süper gidiyor kendi seviyelerinde bence indianaya fark atmışlar ve 3-6 gidiyolar yeni kurulan bi takım için gayet iyiler memo 30. luğa düşmüş :([signature][hline] estranged
I never wanted it to die

[Bu mesaj NoS tarafından 17 Kasım 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada inenler de aslında sadece bizim gözümüzde çok büyütüğümüz bi adam var ki ismi Josh Smith
bu adam şu anda 8 sayı ortalama ile oynuyo ve görülen o ki smaç her zman her şey demek deil ayrıa west de şu anda lider lac ki play offa giremiyen bi takım için epey iyi bişey dimi[signature][hline] estranged
I never wanted it to die

[Bu mesaj NoS tarafından 17 Kasım 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

josh smith zaten çok kaliteli bir adam değil sadece inanılmaz atletik bide çok iyi sıçrıyor.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

josh smith offensif olarak o kadar verimli olmayabilir ama steal block ve rebound olarak gayet effektif biri eger ztn offansif olarakta kendini gelistirirse cok can yakar. anlamadigim bu kadar sayi disi katki yapsada inatla benchten getirilmesi[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

inenlere birde houston ekleyelim 3 kere ard arda yenildiler.
en son detroit'e yenildiler t-mac sadece 6 sayı attı.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaşlar sonunda detroit daha fazla dayanamadı ve ilk mağlubiyetini almış oldu[signature][hline] estranged
I never wanted it to die
Sosyal ağlarda paylaş

bir yere kdar tabi
LeBronda sezonun ilk yanlış hatırlamıyorsam kariyeriinin 5. trible doublesini yaptı. kutluyoruz kendilerini :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

PHI de Igoudala'nın hucum repertuarını bıraz daha gelıstırmesı lazım dıye dusunuyorum..İverson yıne cok ıyı bence.Webber ıcerden cok ıyı oynuyor.Korver'de şutlarıyla guzel destek werıyor.Sayıya ıhtıyac oldugunda PHI ıyı şutlar atıyor....[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

İlk defa inenlere Detroit'i koysak yanlış olmaz sanırım Dallas'a 37 sayı farkla yenildiler ki..Nowitzki gibi sağlam forvetlere sahip takımlara karşı ne kadar zorlanacaklarını gördük...Dün Josh Howard'da gerçekten çok iyi oynadı..Dampier'da kendinden beklenmeyecek katkılar yapınca Dallas çıkanlara dahil oldu bence...
Onun dışında dün gece Cleveland'da LeBron'un 36 sayılık performansını bile gölgede bırakarak 37 sayı bulan L.Hughes,hücumda LeBron'un yalnız olmadığını ve Cleveland'ın ne kadar sağlam bir takım olduğunu gösterdi..Cavs in..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Bide bence bu haftadan itibaren herkes kendi haftanın inen çıkan tablosunu yapsın(tabii istiyen yapsın zorla deil)[signature][hline] estranged
I never wanted it to die
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 21 Kasım 2005 13:57 tarihinde demiş ki:
Tek maçla inenlere koymamalıyız bence ama 37 sayılık fark hakkaten şok edici bir olay.
Yine de Detroit grubunda lider olacaktır.

Detroit eninde sonunda out olacak ilk 5 mükemmel olsada haftada 5 maç yapacakları dönemde gelecek ve böyle patlaklar verecekler..Bench'e takviye şart..bu sene böyle gitmez şampiyonluk hayal olur..Sas'ın,Miami'nin kadroya bakın Play-off'larda önem kazanan kadro derinliği olmadan götürdü 2 senedir Detroit işi ama bu sene ezberlediler artık ve bana göre Detroit'in karşısına çıkan ilk dişli rakip Dallas'tı ve Nowitzki-Howard darmadağın etti Detroit'i...Bad Boys out..geleceği görüyorum.. :)[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...