Popeye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bugun bakinalim bir deneyelim dedik BWLye girdik guild olarak :) razorgoreda addler gelmeye basladiginda deli gibi loss basladi bende spelllerim 20-30sn sonra etkiliyor falan ramden diye dusundum ilk basta ama 40v40 AVde bile hic boyle bir sey olmadi samle konustuk o bana AVdekinden daha rahatim falan dedi yalniz BWLde sorun oluyormus bazi kisilerde diye duydum var miboyle birsey ? blizzardin forumlarina baktim ama goremedim bwl ile ilgili lag sorunu bilen var mi bu konuyla ilgili bir seyler ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 pff peh boyle bir konu buldum bwl isi yatacak anlasilan bizim :([signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Netlimiter kullanıyor musun?[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bilinen bir sorun Popeye, Razorgore öncesi relog veya reboot sorunu bazen çözebiliyor.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hayir odium kullanmiyorum reboot denedim 2 kere iih ise yaramadi :([signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hmm aynısı bana ve guildden birine daha olmuştu. WoW'a limit koymadığımız halde Netlimiter'ı kapattığımız anda düzelmişti, ne alakası var bilmiyorum tabi. Bence firewall vs türü programları kapatmayı bir dene. Ayrıca, eğer 5-6 wipe'dan sonra birden çok kişide lag oluyorsa instance reset yapmanız gerekiyordu ilk haftalarda, şu anda hala lazımmı bilmiyorum.[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] [Bu mesaj odium tarafından 14 Aralık 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar