Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul trafiğinden nefret ediyorum.

forgiver

Öne çıkan mesajlar

aslında 10 dk dan fazla süren yolculuklardan nefret ediyorum ama bugun nefretimin üst sınırına ulaştım
sevmiyorum kardeşim 1 saat yol gitmeyi
biraz da ben kaşındım, hep aynı yoldan gidiyordum, artk sıkıcı gelmeye başladı, yol güzargahındaki evleri grafik dosyası olarak kaydetmiştim beynime o derece, aylık akbil var diye her ulaşım aracına binip fantezi yapmayı seçtim
yolculuğum yarım saat filan uzadı

zaten her tarafta bir proje var, 5 şeritten tek şerite düşüyoruz
bakırköyden beylikdüzüne metro hale onaylanmamıl

ne ya bu sokağa çıkıp istanbul trafiğine sövmek istiyorum

oh biraz rahatladım
hatta bir proje bile yaptım yolda giderken; gerçi bu yazıya döktüklerimdem sadece biri, herkes böle artık trafikte kafayı yiyo, insanların suratlarına bakıyorum, herkes dişini sıkmış bişey düşünüyor

yeterrr :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

her sabah aynı şey . yeter artık ..
bi gün de o arabanızı üstümüze sürmeyin kardeşim!! kadın şoför diye midir nedir,her sabah maltepe'ye giderken arabalarını üstümüze sürüyolar o_O sıkıştırıyolar falan. erkek gibi kadınız kardesim :D kaportanızı parçalarız söylemedi demeyinn ;) :D[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy
ik hou van je pascal :) jeej
Sosyal ağlarda paylaş

oeh bugun tam manasıyla nefret ettim
yaw dandik, spastik, beton, lanet, 20 metre uzunluğundaki bir köprünün bir şeridinde çalışma var diye
bir trafik yenibosnadan-küçükçekmeceye kadar nasıl tıkanır
3 saat te ancak gittim okula, hocalarda gidememiş, öğleden sonraki dersler vardı en azından boşa gitmemiş oldum
yürüyerek giden arkadaşlar daha hızlı ulaşmış okula :)
tek yararı bir haftada vakit geçsin diye yolda okuyayım diye yanıma aldığım kitabı bir günde bitirtmesi oldu.
ama hala hayattayım, yeter (bu normal seyahat süremi ifade eden bir entry) demiyorum :)

oh be buraya yazınca insanın siniri geçiyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

sırf bu yüzden araba almayacağım , hatta ehliyet bile almayacağım!!İDireksiyon başında annemi görüyorum , çıldırıyor. Ben daha sinirli bi insanım , yandaki hödükler anneme bakıyor diye kavga çıkarıyorum , kesin katil olurum araba kullansam!!En güzeli al bi vespa , takıl =) Ya da git izmir'de yaşa , ohh mis gibi , bi ucundan diğer ucu 49 dakika(test edildi onaylandı) =)[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben her gün kadıköy'den beşiktaş'a geçiyorum.. Uzatmadan söyleyeceğimi söyleyeyim.
istanbul trafiğinden nefret ediyorum. vapurların değiştirilmesi talep edildiğinde "vapular martılara yarendir, nostalji,nostalji, ot ve bok tarihi dokudur, koruyalım, hurdasını bile saklayalım, biz pek severiz işe yaramayan eskilikleri" diyen değişim düşmalarından daha çok nefret ediyorum.
Bir gün trafikte falan sıyırıp dalacam birine (sebep falan olmayacak kafa göz girmem için.çünk trafikten ötürü zzaten sıyırmış olucam)[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Muhallebi, 13 Aralık 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
Motor almak farz oldu bu saatten sonra zaten.

ben de düşünmüyor değilim ama istanbulda trafiğinde o da tehlikeli
zaten alışana kadar aralardan gitmek yemez baya bir süre arabalardan bile daha yavaş gitmek sorunda kalırsın

-----------

öncelikle bağırmak için özel odalar yapılmalı, insanlar rahatlatılmalı

-----------

aslında 116 çözüm vs. bu trafik bu hale gelmeden başlansaydı bunlara gerek kalmayacaktı

bakırköy-beylükdüzü arası metro istiyorum ulan
yapmayan doptur.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de zırhlı araba istiyorum! The Bourne Supremacy'deki gibi vura vura gidicem! Hatta Bigfoot falan alalım bana, ezeyim direk. Hem her gidişte 110araba haşat etsem, 1haftada çözerim trafik sorununu.. Biraz kanlı oldu galiba yahu..
dasaaa trafikten baymış ve çıldırmıştır
[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 13 Aralık 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir cidden süper o konuda biz bi yerde 1 dakka bekledik mi trafik tıkandı diyoruz. Üçkuyular'dan bi vurdun mu çevre yoluna 20 dakika sürmez Bornova. İstanbul'u görüyoz hep çevre yolunda trafik tıkanıyo.[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...