forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 aslında 10 dk dan fazla süren yolculuklardan nefret ediyorum ama bugun nefretimin üst sınırına ulaştım sevmiyorum kardeşim 1 saat yol gitmeyi biraz da ben kaşındım, hep aynı yoldan gidiyordum, artk sıkıcı gelmeye başladı, yol güzargahındaki evleri grafik dosyası olarak kaydetmiştim beynime o derece, aylık akbil var diye her ulaşım aracına binip fantezi yapmayı seçtim yolculuğum yarım saat filan uzadı zaten her tarafta bir proje var, 5 şeritten tek şerite düşüyoruz bakırköyden beylikdüzüne metro hale onaylanmamıl ne ya bu sokağa çıkıp istanbul trafiğine sövmek istiyorum oh biraz rahatladım hatta bir proje bile yaptım yolda giderken; gerçi bu yazıya döktüklerimdem sadece biri, herkes böle artık trafikte kafayı yiyo, insanların suratlarına bakıyorum, herkes dişini sıkmış bişey düşünüyor yeterrr :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 antepe gelin, terör yok,trafik yok,stres yok,ünisi ingilizce full,yemek ucuz 1.5 ytlye doyarsın deli gibi. tatlılar efsane,fistik var vs:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 şöle gelir getiren bir kaynağım olsa direk köye gitcem zaten :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 her sabah aynı şey . yeter artık .. bi gün de o arabanızı üstümüze sürmeyin kardeşim!! kadın şoför diye midir nedir,her sabah maltepe'ye giderken arabalarını üstümüze sürüyolar o_O sıkıştırıyolar falan. erkek gibi kadınız kardesim :D kaportanızı parçalarız söylemedi demeyinn ;) :D[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Gidiyoruz bir rev'it kışlık takım alıyoruz, siti bot alıyoruz en waterproofundan. Altımızada 125 cc ve altı motor alıyoruz. Aralardan vın vın diye geçiyoruz.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 izmire taşınmanızı tavsiye ederim trafik problemi yok gibi bişiy.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Git lale yetistir, büyüksehir anca ona bakiyor cünkü[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - The Venture Co. Penth, Gnome Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sen anlarsin laleden penth![signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben laleye lale demem, lale benim olmadikca.[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 oeh bugun tam manasıyla nefret ettim yaw dandik, spastik, beton, lanet, 20 metre uzunluğundaki bir köprünün bir şeridinde çalışma var diye bir trafik yenibosnadan-küçükçekmeceye kadar nasıl tıkanır 3 saat te ancak gittim okula, hocalarda gidememiş, öğleden sonraki dersler vardı en azından boşa gitmemiş oldum yürüyerek giden arkadaşlar daha hızlı ulaşmış okula :) tek yararı bir haftada vakit geçsin diye yolda okuyayım diye yanıma aldığım kitabı bir günde bitirtmesi oldu. ama hala hayattayım, yeter (bu normal seyahat süremi ifade eden bir entry) demiyorum :) oh be buraya yazınca insanın siniri geçiyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Saat 5 ten sonra göztepe-edirnekapı arası..[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Allah kolaylık versin, başına gelmeyen bilmez tabi, herkes kendi başına geleni düşünür ama gine de o mesafe açısından uzun, 3 saatte gittiğim yol 15km ancak.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sırf bu yüzden araba almayacağım , hatta ehliyet bile almayacağım!!İDireksiyon başında annemi görüyorum , çıldırıyor. Ben daha sinirli bi insanım , yandaki hödükler anneme bakıyor diye kavga çıkarıyorum , kesin katil olurum araba kullansam!!En güzeli al bi vespa , takıl =) Ya da git izmir'de yaşa , ohh mis gibi , bi ucundan diğer ucu 49 dakika(test edildi onaylandı) =)[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 göztepe kampüsünden 4'ü geçemn bir saatte karşı tarafa yok karşıyı bırak kadıköye bile zor gidersin :///[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 evet evet izmire gelin uhea.. şehir guzel, trafık yok, univ ortamı guzel, takılcak yer çook.. miss miss...[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 abim izmir'e taşınmayı düşünüyo ciddi ciddi. bunalmış istanbul'dan , trafikten filan.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hadi be izmir kadar sıkıcı bi yer yok nasıl kaçtım izmirden ama :D muhahaha[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 öff ben daha dönem başından beri istanbuldayım ben bile bıktım trafiğinden. ahh ah nerde izmirin olmayan trafiği :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Motor almak farz oldu bu saatten sonra zaten.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 her pazartesi okuldan eve 5.15 te dönmekten bıktım vallahi. arap saçı istanbul trafiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ben her gün kadıköy'den beşiktaş'a geçiyorum.. Uzatmadan söyleyeceğimi söyleyeyim. istanbul trafiğinden nefret ediyorum. vapurların değiştirilmesi talep edildiğinde "vapular martılara yarendir, nostalji,nostalji, ot ve bok tarihi dokudur, koruyalım, hurdasını bile saklayalım, biz pek severiz işe yaramayan eskilikleri" diyen değişim düşmalarından daha çok nefret ediyorum. Bir gün trafikte falan sıyırıp dalacam birine (sebep falan olmayacak kafa göz girmem için.çünk trafikten ötürü zzaten sıyırmış olucam)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Muhallebi, 13 Aralık 2005 00:04 tarihinde demiş ki: Motor almak farz oldu bu saatten sonra zaten. ben de düşünmüyor değilim ama istanbulda trafiğinde o da tehlikeli zaten alışana kadar aralardan gitmek yemez baya bir süre arabalardan bile daha yavaş gitmek sorunda kalırsın ----------- öncelikle bağırmak için özel odalar yapılmalı, insanlar rahatlatılmalı ----------- aslında 116 çözüm vs. bu trafik bu hale gelmeden başlansaydı bunlara gerek kalmayacaktı bakırköy-beylükdüzü arası metro istiyorum ulan yapmayan doptur.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ben de zırhlı araba istiyorum! The Bourne Supremacy'deki gibi vura vura gidicem! Hatta Bigfoot falan alalım bana, ezeyim direk. Hem her gidişte 110araba haşat etsem, 1haftada çözerim trafik sorununu.. Biraz kanlı oldu galiba yahu.. dasaaa trafikten baymış ve çıldırmıştır [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 13 Aralık 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 İzmir cidden süper o konuda biz bi yerde 1 dakka bekledik mi trafik tıkandı diyoruz. Üçkuyular'dan bi vurdun mu çevre yoluna 20 dakika sürmez Bornova. İstanbul'u görüyoz hep çevre yolunda trafik tıkanıyo.[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Gülü seven dikenine katlanır =) motorum var tuzum kuru tabi[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar