tasci Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Hergün böyle enteresan sorularla karşılaşıyorum :) Bu sefer 60 olacam diye göbeğim çatlayacak zamanda bu adam kopardı beni.. [spo1=mezarcımısın?][/spo] bu ilk spoiler denemem olmamışsa düzeltmeyi deneriz.[signature][hline]Server : Ares Mekan : Deru ( Raiba ) Nick : Tasci Class : Elmorad Female Gorev : Priest INT LvL : 59 Np : 100/0 :D Clan : Araniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 euhuehueh harika ya :D ah bu Türkler[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 devammında bende imam kim olacak diye güzel bi espri patlatmıştım ama pati de yeniyiz helecanlandım birden vermek için xD[signature][hline]Server : Ares Mekan : Deru ( Raiba ) Nick : Tasci Class : Elmorad Female Gorev : Priest INT LvL : 59 Np : 100/0 :D Clan : Araniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 amuahahahah mezarci:D[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 mezarcı dedinizde dedim acep beni irdeleyen bi mevzu mu diye ama diilmiş. işin güzel yanı , arkadaşın yaratıcılıgı. bundan sonra rezzer yerine mezarcı diicem. ingilizce karşısında asimile olmaya ne gerek var.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 eski mezarcılardan :D mezarcı hasmez :) hasan mezarcı[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar