sefa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 beyler ss almayı unuttum amabu akşam cypher da 5m bi kutu satıyolardı 5m'na abyss gibi bişey kırdırınca shell shard gibi yüksek dereceli itemler çıkıyo.. kimsenin elinde kötü item yoktu sheller 5m du :P bizim ark bile 2 tane +8 shard aldı :P bvende paperım +8 wizard staff aldım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 siz ne diyosunuz bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 cypher a diyecek tek lafım ohaness sanada diyeceğim bugun 5879874546879854321 tane konu açıldı cypher ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 kafede önümde 1milyona yakın sandığa sahip olan var zaetn. kırıp dalgasına upgrade yapıolar bikaç itemi + 10 a kadar çıkarmayı başardılar. ama %90 ınını yaktılar tabi. Varolan bişeydi zaten. Cypherde bu. Beramusdada durum aynı. Tek şuanda bişey olmamış yer olympia.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben olacam Cypheri kokden kapadirim yada butun itemlerin hepsini silerim ne bu yaf..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Benim dün hiç bişim yoktu 1 coinden shell falan aldım sonra +7 hell breaker +7 iron impact aldım ^^[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bi dakka ya nasıl alıosun 1 coine shell anlamadım beyler bi açın konuyu![signature][hline]server:ares level:51 job:blade clan:escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ya herkezde bukadar item var tamam dupe filan ama bende niye yok :( zaten oyunu kuralına göre oynıyanlar herzaman kaybediyo[signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _Anger_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: str_semiH, 13 Aralık 2005 22:39 tarihinde demiş ki: bi dakka ya nasıl alıosun 1 coine shell anlamadım beyler bi açın konuyu! Hava atma amacıyla arkadaş 1 coinden koymuşdu atladım bende birisi aktarım yapıodu rogue shell set çektim hemen 5 tanesinide ^^[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 lol ben 41 oldum elimdeki itemları görsen kafayı yersin çoğu arestekileirn hayal edebilceği şeyler :) said: semihgunes, 13 Aralık 2005 22:42 tarihinde demiş ki: Ya herkezde bukadar item var tamam dupe filan ama bende niye yok :( zaten oyunu kuralına göre oynıyanlar herzaman kaybediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Kekler oLmazsa Sarar... kek yaygınlaştı :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 1xx.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 la cyper daydık res geldı galıba dc olduk giremiyorz şimdi oyuna arkadasla napacas ?! bi help gencler :D[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Clandaki sinlerin +8 dual shardlar gitmiş[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 iice poku çıktı 2 aya kalmas ares falanda öle olur die korkuorum 51 lvl blade war benim areste bi kere bile hile kullanmadım skill bug kosp falan...ama adamlar cypherda lvl i boşver sırf para kasıolar.onada kasma denirse.ulan bu türkler olarak bişeyinde bokunu çıkarmasak ne güsel olucak ama duramıyoruz nedense!!![signature][hline]server:ares level:51 job:blade clan:escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar