Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"hekır" ların girdiği makinalardan ilginç bir diyalog =)

quamor

Öne çıkan mesajlar

said:
Mavi, 13 Aralık 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
oper, tab browser olayı var ya 3 tane site açıktı :)

3 site ve 50.432 K memory yiyor!!! İnanamıyorum!

Opera ile 15tab açık, 41.256K yiyor. Bu 15 tabdan 1i download manager ve ayrıca tablar arasına yazmadığım soldan çıkan notes,bookmarks hede hödöleri üzerinde de işlemler yapıyorum..

Ha diğer yandan siz 16.532K mem yinen msn ile cebelleşirken ben 1.402K yiyen google talk kullanıyorum.[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

bohuuuuu bunlar da kendilerine hacker mi diyolar? yuh artik, okuyup okuyup win acigini kullanarak, shared dosyalara girmek ne zamandan beri hackerlik oldu. bari shared'den obur taraflara falan gecsinler de bi anlami olsun...

bence bi klasor acip sen de bi not yaz... ya da paylasimi kapa girmesinler... hyr anlamadigim paylasima acik klasor iste... zaten paylasilsin diye var o... niye ozel bi seymis gibi insanlar havalaniyo onu anlayamadim...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 13 Aralık 2005 02:43 tarihinde demiş ki:
Darkrider,
Yukarıda yazdıklarına nerden vardın bilemiyorum.
Kaspersy isminde başka bir virus programı mı kullandın ne yaptın anlayamadım ?

1.5 yıldır kaspersyk kullanıyorum gayet verimli ve tıkır tıkır çalışıyor.

makinam önce 256 ramdi yine kaspersy kullanıyordum yine memnundum.
şu an 768 ram yine memnunum.

p4 2.4 alet.
yani öyle 2000 civarı ram'e felan ihtiyaç yok.
norton kullanmıyoruz kaspersky bu.

hatta harcadığı bellek miktarıda aşağıda yeni ss aldım.

[spo1=Kasperskynin harcadıgı bellek miktarı][/spo]

ya hangi versiyonu bilmiyorum ama Kaspersky 'nin geçen sene çıkan en son versiyonuydu galiba.İnternet kafe sahibi bir abimiz var o vermişti kullanın diye.

Babamında 512 benimde 512 ram'im var 2 bilgisayarda da yükledik ikisinde de makine acaip kasmaya başladı.Hele ki babam ilk yüklediğinde direk windows göçtü bende babamın terliğinden reflekslerimle kurtuldum :D

Kafede 1024 ramlar vardı programı kapatmadan oyun oynayamazdık.Bilemiyorum ayarları mı var vs. ama Kaspersky çok ram yiyiyor.Başka kullananlarda diyiyor yani amcamda iş yerinde kullanıyor bende sorun yok diyiyor gerçi 2024 ram ama :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

enteresan konu, windows 95 ilk çıktığı zaman çok kolaydı bu işler. Sonra yama yama üstüne girilemez olmuştu benim için bilgisayarlar. Ahh ahh win 98 zamanı school bus trojanı ile az mı oynamıştım. ama hiçkimsenin bilgisayarına zarar vermemiş not/iz bırakmamıştım.

benimkisi rontgenci bir meraktı.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 13 Aralık 2005 11:44 tarihinde demiş ki:ya hangi versiyonu bilmiyorum ama Kaspersky 'nin geçen sene çıkan en son versiyonuydu galiba.İnternet kafe sahibi bir abimiz var o vermişti kullanın diye.

Babamında 512 benimde 512 ram'im var 2 bilgisayarda da yükledik ikisinde de makine acaip kasmaya başladı.Hele ki babam ilk yüklediğinde direk windows göçtü bende babamın terliğinden reflekslerimle kurtuldum :D

Kafede 1024 ramlar vardı programı kapatmadan oyun oynayamazdık.Bilemiyorum ayarları mı var vs. ama Kaspersky çok ram yiyiyor.Başka kullananlarda diyiyor yani amcamda iş yerinde kullanıyor bende sorun yok diyiyor gerçi 2024 ram ama :)

NOD32 kullanın... hem kasmaz, hem ucuz, hem de heuristic taraması var.[signature][hline]ewq
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 13 Aralık 2005 02:12 tarihinde demiş ki:
said:
zgrw, 13 Aralık 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
karspersky den hoşlanmıyorum :)
ben istediğim verimi alamadım zamaında

kaspersky zaten ev bilgisayarları için değil genelde.Yanı 512 ram bile kaldırmıyor.

rahat bir 2024 ile çok verimli şekilde kullanırsın.Yoksa bilgisayarın acaip kasar.

Ama şu da var ki Kaspersky şu an piyasadaki en iyi virüs programı.

bende symantec systemworks 2005 kurulu ve oldukça iyi verim veriyor (her nekadar insanlar nortan sistemi yavaşlatıyor deselerde, yanılıyorlar)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 13 Aralık 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
said:
Mavi, 13 Aralık 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
oper, tab browser olayı var ya 3 tane site açıktı :)

3 site ve 50.432 K memory yiyor!!! İnanamıyorum!

Opera ile 15tab açık, 41.256K yiyor. Bu 15 tabdan 1i download manager ve ayrıca tablar arasına yazmadığım soldan çıkan notes,bookmarks hede hödöleri üzerinde de işlemler yapıyorum..

Ha diğer yandan siz 16.532K mem yinen msn ile cebelleşirken ben 1.402K yiyen google talk kullanıyorum.

Firefox'un içinde eklentileri var.
5 adet eklentim var mesela.
onlarda çalışıyor.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden ne uraşırdım böle icq şifreleri çalmak için peah hep 6 hane yürütürdük elemanlardan iss şifresi falan araklar daıtırdık =/ ne günlerdi.. da şimdi düşünüyorumda boşa vakit yazık.[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...