tasci Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 20m exper sonra hayallerimin priest'ini 60 yapıyorum , en geç perşembe günü 60'ım sanırım master olamayacağım Holy Water of Temple diye birşey istiyor , ben bunu 1 kere gördüm daha önceden oda diezde oynarken,, Şimdi geldim pazarda bakınıyorum öyle sık rastlanan birşey değil , en azından bunu nerden çıkartabilirim onu öğrensem biraz kovalarız.. ben 60 olurum hatta 61 olurum yinede bulamam onu, Nasıl nerden çıkar bu kavanoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 OBL= Orc Bandit Leader Cz'de Bowlda çıkar ve kolay kesilen bir boss degil .. ayrıca diezde holy water temple'ın fiyatı 999.999.999 yazıyorlar.[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 arezde ne kadar olduğunu bilen varmıdır ?[signature][hline]Server : Ares Mekan : Deru ( Raiba ) Nick : Tasci Class : Elmorad Female Gorev : Priest INT LvL : 59 Np : 100/0 :D Clan : Araniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 600-700 civarı Yanlış hatırlamıyosam En azından diezden ucuz...[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...60k..Ares ::ultrAslan:: ...Olympia..LvL 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar