ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Harddisk'im yanmıstı ve dun yeni hdd alıp bastan herseyi kurup falan filan birsekilde makinayı eski haline getirdim. Bunu anlatıyorum cunku makinanın son derece yenilenmis bir sekilde bulundugunu bastan belirtmek istedim. Herneyse warcraft'ı ve frozen throne'u kurdum. Waxxiden 1.20a patchini cektim , reg install'unu yaptım herseyini hallettim. Mapleri de indirdim. Sorun : -Bilgisiyarı acıyorum. Warcrafta giriorum battlenet'e tıklıyorum tam waxxi'ye girerken , ya da battlenet server ekranında herhangi bir yerde fatal error veriyor masaustune atıyor. 2. kez girmeye calısıyorum oyun icinde, dısında -ki daha pek herangi bir oyuna girmeyi basaramadım bi anda makina reset cakıyor kendi kendine. Bilgisayar tekrar acıldıgında "windows ciddi bir hatadan kurtarıldı bla bla" ekranı geliyor tamam diorum tekrar tıklıyorum gene reset cakıyor ve bu bir kısır dongu halini aldı. Ne yapabilirim bir bilginiz varmı ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
LethE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 warcraftını tekrar kur.. service packleri kurmanda belki işe yarar?[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 warcraftı 3 kere uninstall edip 3 kere kurdum ve patchlerini her seferinde tekrar tekrar cektim faydası olmadı. Service pack 2 yuklu zaten ve bilgisayarı hallettikten sonraki ilk isim windows guncellemelerini halletmek oldu yine de ustesinden gelemedim. Daha 10 dakka once gene bir kez daha deneyeyim dedim oyunun ortasında takıldı bu sefer de bilgisayar anlayamadım sebebini...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
LethE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 singleplayer oynayabiliyormusun?. öyleyse belki modem de çakışma vsvs vardır bleki..[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 sadece warcraft oynanmıyor , gun aldım yukledim 2 saattir oynuyorum tık yok makina takır takır calısıyor. Warcraft yukluyorum aynı sorun gene sadece wc de belli oluyor .. Sırf bu yuzden kafayı yemek uzereyim[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Öne çıkan mesajlar