maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Herkese merhabalar ... Hepinizin bildiği gibi son bir kaç yıldır dağılmaya yüz tutmuş olan Team Fortress ailesinin yeniden toplanması ve eski günlerinin ötesinde daha da iyi bir yere getirilmesi misyona yola çıkarak ; Tf için , TFciler tarafından hazırlanmış bir portal hazırladık . Portalın yanı sıra DMC clanındaki arkadaşların destekleriyle Team Fortress 1.5 serveri şu anda devrede IP si portalımızda mevcut . Bir başka server için şu anda çalışmalarımız da sürmekte Portalın Team Fortress için kurulmasının yanında , HL2 için çıkacak ve TF2 sayılan Fortress-Forever için de bilgilendirme ve ilerde server açma gibi hizmetlerimiz olacak üyelerimiz için . En yakın zamanda bir Team Fortress turnuvası ve çeşitli organizasyonlar düzenleyerek olabildiğince hızlı bir şekilde eski günlere dönebilmeyi amaçlıyoruz . Destek olan herkese teşekkür ederiz türkfortress ekibi www.turkfortress.org[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not . MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hayırlı olsun ^^.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hadi bakalım Hayırlısı :-)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 açıkcası 2.5 ay önce tfc de bi server açtığımda hiç bunları düşünmedim tekrar bişeyler olabilceğini 5-6 kişi oynarız diyodum ne hallere geldi, mutlu oldum iyikide uraşmışım.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Daha yeni başladık wogen :)[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not . MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaD Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Eski ve yeni dopLar herkes buraya :) Bütün dopLar topLanıoz... saygıLarımLa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yahu türk fortrıs nedir? yaratıcılığınız bu kadar mı deniz bey? sizi bilimum kesici cihazlar vasıtasıyla dürterek kınıyorum. fikir çok da dahiyane olmasa da güzel. hatta "ben bunu düşündüydüm" bile uygundur böyle bi duruma. sonuç olarak beğendim.[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaD Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: ss_svd, 16 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: yahu türk fortrıs nedir? yaratıcılığınız bu kadar mı deniz bey? sizi bilimum kesici cihazlar vasıtasıyla dürterek kınıyorum. fikir çok da dahiyane olmasa da güzel. hatta "ben bunu düşündüydüm" bile uygundur böyle bi duruma. sonuç olarak beğendim. Arkadaş demek istiyor ki ; Kısaca ; BöyLe bişeyin yapıLması güzeL bişey... :D saygıLarımLa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hayırlı olsun,iyi olmuş.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Katılımlarınızı bekliyoruz :) Güzel güzel diyorsunuz üye yok kardeşim ayıp yahu :D .. Forumlarımızla uğraşıyoruz yakında forum da açılıyor . Serverimiz var buyrun doldurun :) .[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not . MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 taam olm olduk uye alala[signature][hline]3.temmuz.2005 rockrepublic/istanbul saat 19 civarlari: Jesper Strömblad:dün slayer konseri nasildi? bizimkiler:türkiyedeki en iyi konserdi heralde !?! Jesper Strömblad:hmm bu geceye kadar yani... Odeon.nWo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: od3on, 17 Kasım 2005 22:26 tarihinde demiş ki: taam olm olduk uye alala sana noluyo?! adam dilsin. arada zıçam böyle türkfotrısa ben. forumda lamerlik yapamıcaksam ne diye üye oluyorum?! renkler zaten ayrı bi rezalet. onu geçtim, nerde bu forumlara yazı yazmak için kullanılan butonlar! yok kardeşim.. hasta etmeyin adamı maksi bey pls. açılalım mı?[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: DeaD, 17 Kasım 2005 11:36 tarihinde demiş ki: said: ss_svd, 16 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: yahu türk fortrıs nedir? yaratıcılığınız bu kadar mı deniz bey? sizi bilimum kesici cihazlar vasıtasıyla dürterek kınıyorum. fikir çok da dahiyane olmasa da güzel. hatta "ben bunu düşündüydüm" bile uygundur böyle bi duruma. sonuç olarak beğendim. Arkadaş demek istiyor ki ; Kısaca ; BöyLe bişeyin yapıLması güzeL bişey... :D saygıLarımLa... kısaca; yokh yau? eyvalla.[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 selam, hayırlı olsun :) iyi eğlenceler size. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trope Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hadi hayirlisi temeller saglam ola :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: paramecium, 18 Kasım 2005 17:48 tarihinde demiş ki: selam, hayırlı olsun :) iyi eğlenceler size. saygılar. sen neden oynamıyosun?[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: ss_svd, 18 Kasım 2005 03:34 tarihinde demiş ki: said: od3on, 17 Kasım 2005 22:26 tarihinde demiş ki: taam olm olduk uye alala sana noluyo?! adam dilsin. arada zıçam böyle türkfotrısa ben. forumda lamerlik yapamıcaksam ne diye üye oluyorum?! renkler zaten ayrı bi rezalet. onu geçtim, nerde bu forumlara yazı yazmak için kullanılan butonlar! yok kardeşim.. hasta etmeyin adamı maksi bey pls. açılalım mı? Kınam Kınam Kınıyorum sizi beyfendi :) .. Renkler rezil mi ? Lütfen , günümüzün trend rengi oranj ile siyahın mükemmel harmanının üzerine beyaz serpiştirerek yaptık site renk düzenini :) Eğer gözün bozuk da bu imgesel anlatımı çözemiyorsan ne diyeyim :P .. Ayrıca forumlarda "cevapla" butonu işini görecektir mesaj atma konusunda :) Yine mutlu ol diye söylüyorum Forum daha basit bir yapıyla değiştirilecek rahat edeceksiniz .. Biz yorumlarınızı değerlendiriyoruz , cevap veriyoruz , profesyonel hizmet sunuyoruz . Açın TF'nin önünü ..[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not . MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: maxigenous, 19 Kasım 2005 07:53 tarihinde demiş ki: Açın TF'nin önünü .. maxi'cim az kaLsın ağLıyordum.. Heyt be tutmayın bu gençLeri.. saygıLarımLa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Forumlarımız yenilenmiştir . Sitemizi takip ediniz :) ..[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not . MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya adam gibi bir tf serverı bilen kuran kurcak olan varsa ip sini yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: maxigenous, 19 Kasım 2005 07:53 tarihinde demiş ki: said: ss_svd, 18 Kasım 2005 03:34 tarihinde demiş ki: said: od3on, 17 Kasım 2005 22:26 tarihinde demiş ki: taam olm olduk uye alala sana noluyo?! adam dilsin. arada zıçam böyle türkfotrısa ben. forumda lamerlik yapamıcaksam ne diye üye oluyorum?! renkler zaten ayrı bi rezalet. onu geçtim, nerde bu forumlara yazı yazmak için kullanılan butonlar! yok kardeşim.. hasta etmeyin adamı maksi bey pls. açılalım mı? Kınam Kınam Kınıyorum sizi beyfendi :) .. Renkler rezil mi ? Lütfen , günümüzün trend rengi oranj ile siyahın mükemmel harmanının üzerine beyaz serpiştirerek yaptık site renk düzenini :) Eğer gözün bozuk da bu imgesel anlatımı çözemiyorsan ne diyeyim :P .. Ayrıca forumlarda "cevapla" butonu işini görecektir mesaj atma konusunda :) Yine mutlu ol diye söylüyorum Forum daha basit bir yapıyla değiştirilecek rahat edeceksiniz .. Biz yorumlarınızı değerlendiriyoruz , cevap veriyoruz , profesyonel hizmet sunuyoruz . Açın TF'nin önünü .. hayır efendim yoktu öyle bi buton. varsa da saklanmıştı kıllığına. alla alla yalancı mı diyosun sen bana? ayağını denk al yoksa birlikte gördüğüm 3 arkadaşının burnunu kırar yanındaki kızla açılırım. ortamda deniz yoksa eve gider öpüşebilirim de. dsfdsfgfs arada bu seferki forumlar iyi olmuş. bi "afferim lan"ı hakettin ha. :D[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Burda Teşekkür edilmesi gereken -Ara- dır :) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Teşekkürler -Ara-, god bless you plx ben de üye olayım bari şu hedeye, tfc anlamam ama maksat database şişsin :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 slm tanısalım mı forumlara üye olup kaynaşalım mı?[signature][hline]nnfs let the music play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morbius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar