Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forumdaki süper sorular..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yazının tamamı konulmamış ciddi bişeyden bahsediyomuş starwarsden değil
güç yazısını da küçük harflerle tırnak içinde yazmış

arab olduuu arap olduuu ahaha[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Soru olmasa da, taze süper bir quote ;

said:
InneR_ChaoS, 11 Aralık 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
Olm manyak mı bunlar?İşi gücü bırakmış yok jedi alır yok bilmemne alır..Goddamn comic book geeks!
Yaw gidin diskoya nebliim sex fln yapın allaalla
[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mesaj tarihi:
said:
che, 30 Mayıs 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
said:
sdc_paris, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
Sence bu sorular mantıklımı amacını ortaya koyuyorsun.Al sana soru Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı ?
İsmi neden ahmet bide neden topu atıyo ?
süferrmiş be :lol:

Manyak bişey ya koptum gülmekten :D[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
-kimsin sen ?
+kimim lan ben ?
- =?()=%!&/)^'?!![signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki:
yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm
Mesaj tarihi:
Efsane
_mamut_ ve FlayingMamut üstüne tanımam 13 yaşında küçük bir arkadaşımız ama kırdı geçirdi beni zamanında ;)

said:
_mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
askımm nbr

said:
_mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
iyiyim cnm benim

FlayingMamut

Karnım aç konusu heheheeheh favorimdir : )

aslanım beni be.
gelmez böle bi adam bi daha : )[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Mesaj tarihi:
hıyyyyy!!
sabrinanın
-"bozuldunmu" sorusuna
-"hayır buzluktayım" diye cevap vermesi ve bunun için özür dilemesi...:tup:[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???

[Bu mesaj Gwindon tarafından 13 Aralık 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
demokrat goril yakın bi zamanda geri dönmüştü bunu da unutmayın :)[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki:
yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm
Mesaj tarihi:
cem_jedi (en az 10 kere ban yemiş kişilik)(şu anda Vergil nikiyle) üzerine gerçekten hiçkimse gelememiştir ve gelemezde bu konuda cidden iddalıyım :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Mesaj tarihi:
said:
Promecium, 30 Mayıs 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba pahalımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı?
[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 01 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
oda güzel.. garbage'dan taşınmış topic ehe

buraya niye geri döndü :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
  • Yeni Oluştur...