IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bu forumda konuşuldumu(ya da kaç milyon defa konuşuldu) bilmiyorum ama favori sorularım şunlardır: Tavukmu Yumurtadan çıkar, Yumurtamı tavuktan? (Alternatif soru:Tavukmu omletten yapılır omletmi yumurtadan?) Issız bi adaya düşseniz yanınıza alıcağınız 3 şey nedir? Issız bi adaya düşseniz ne yaparsınız? (Alternatif soru:Issız bi ada üstünüze düşse ne yaparsınız?) Bikaç tane daha vardıda unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 DiabloTyrael namıdeger eskı nıckıyle Tarih Pastasinin konularını takıp edın adam her konusunda yenı bır cıgır acıyor ornekler verelım Htler in ufoları vardı (blueprınt bıle yollamıs) Hitler sumer tabletlerınde cıkardıgı bılgılerle saatte 30000km hız yapabılen ve havada parende atabılen dıkıne kalkan pılotsuz avcı arayıcı ucakları yaptırmıs Amerikalılar Faşisttir Avrupalılar acınıcak yaratıklardır onlar daha magaralarda yasıyıp abala ubala seklınde konusurken avrupa hun develtı yazıyı fılan bılıyordu avrupalılar yazı yazmayı konusmayı ateşi filan turklerden ogrendıler hititler sumerliler etiler asurlular babıllıler urartular fılan hepsı turkturmasonlar ve yahudıler el bırlıgıyle dunyayaı ele gecırdıler hepımızı yonetıyorlar yakında hepımıze cip takıcaklar vs vs vs[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: KireiMerodii, 01 Haziran 2005 23:29 tarihinde demiş ki: Hiçbirşey "Çikolata meyve midir?" sorusundan daha güzel olamaz... Süper :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Raistin, 03 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki: soruyorum size Güç nedir? [signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: trgdy, 01 Haziran 2005 21:09 tarihinde demiş ki: yillardir amasizca kizlarla cikiyorum ama hiç biri olmuyo off nedn olmuyo? [signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: kermit, 29 Mayıs 2005 22:43 tarihinde demiş ki: delirdimmi? [signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Selçuk Erdem çizmiş ki: Tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa inek mi yumurtadan çıkar (ilkçağ insanları[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. [Bu mesaj fastreload tarafından 03 Haziran 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yenı album cıkıs tarıhı calısması rekor olmuş bu heuehue[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bide kemiye laf ederler peh :)[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Valeron, 03 Haziran 2005 21:48 tarihinde demiş ki: Ben Kapitalistim bana bişi girmiyo dimi?[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Muhaha ilki süfermiş :D Dellenmiş eleman resmen :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu][ quote ]Apache, 03 Haziran 2005 23:59 tarihinde demiş ki:bigün dövelim çocukları pvp olur[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Grzly, 08 Şubat 2005 22:51 tarihinde demiş ki: ya delircembi söz vardı? aşk, sevmekten çok hede hödödür, bundan çok budur, ondan çok şudur, şundan çok budur, hedede hödö imkansızı bulur! [signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 evet cidden hosmus soru ben sey dünya kare biliyorum ama nasil köseleri esitmi fln :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Lakers, 31 Mayıs 2005 18:05 tarihinde demiş ki: bazen babamın bacağına yapışıp ileri geri sürtünüyor bunu her köpek yaparmı? [signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 horde olmayan turk olmayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Suark, 02 Haziran 2005 00:41 tarihinde demiş ki: Undeadler kotu degıl onu demeye çalışıyorum.hatta bana gore ıyı katogorısıne bıle gırebılırler.signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. [Bu mesaj Joker tarafından 04 Haziran 2005 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: BLueSea_, 31 Mayıs 2005 19:53 tarihinde demiş ki: :P ehe lems o balonu nasıl yapıyonuz ben daha yenıyom ama balonu patlatmışlar heralde :( [signature][hline]:0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Viktor, 02 Haziran 2005 16:18 tarihinde demiş ki: DiabloTyrael namıdeger eskı nıckıyle Tarih Pastasinin aynı adam degıller dıabloyu tanıom.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Munin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=42417 ehueh süfer.[signature][hline]www.asgard.gen.tr munin' of asgard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Munin, 04 Haziran 2005 10:03 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=42417 ehueh süfer. MÜÜThişşşşş zuahaha evet cidden cok güzel sorularmiş[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hahah orda Azmodai nin anlatma sekli manyak koptum :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yazalım buraya euhe. işte soru said: quamor, 28 Ağustos 2003 01:13 tarihinde demiş ki: simdi biz dunyanin uzerinde yasiyoruz degilmi. ve dunya kendi ekseni etradindan donuyo. e o zaman durmadan bi 30 dk ziplarsak kendimizi baska bi yerde bulmamiz gerekmez mi . simdi cogu salak dicek ama gece gece su mars olayindan sonra aklima takildi :D yani helikopterle havada 10 saat kalan bi adam tr den asili kalsa 10 saat sonra baska bi ulkedemi kalcak zuaha nasil yani yaw alla alla. biri anlatsin kafayi yemek uzereyim. ahha[hline]ALI G. MY BITCH işte cevap :P said: Azmodai, 28 Ağustos 2003 01:24 tarihinde demiş ki: bak acikliim sana... ..0 <-- bu sensin .|/ ..| ..bb ----------------- <--- buda dunya... .....0 <--- burda atliosun havaya .../.. ../ bb --------------- <-- dunya donuyor... dustugun zaman dunyada dondugunden dolayi sende ayni yerde kalmis oluosun. ya. yercekiminde etkisi var. hatta onuda cizim istiosan... ..0 .|/ ..| ..bb ------------- | | | V buda yer cekimi effekti (G)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... You may be a king or a little street sweeper, but sooner or later you dance with the reaper Azumodei Fenjumiyaro, novice heavy swordsman and crimelord, SWG [ signature ][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 euhaeuaheu cidden süper olmuş olay Azmo kasmışşş!!![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 kasışki ne kasış :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Azmodai harbden kasmıs ve gselde anlatmıs hee... ole bi hocam olsn isterdim valla:) bzde ole bi fizikci varkı sormayın ehehe[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar