civciv Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Merak Ediyorum Oyuna Baslamadan Once Oynayacagim Oyun Hakında Bilgi Almak Isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Buraya goz atabılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Bu Link de Bise Bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Dünyası hakkında bilgi almak istersen ultima online isimli kitap üçlemesi var.Onları okuyabilirsin.[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Oyun hakkında bilgi alıcaksın, kendini kaptıracaksın, arkasından oyuna giriceksin, blackthorne off mondainnnn diye arghhhh diye saldıracaksın oyuna, belki paran olmayacak orjinal server osiye giremeyeceksin freeserverlara bakayım, hatta ülkemde olsun diyeceksin bir gireceksin :) -Sosariaaa ben geldim! -ßaß yeni başladım oyuna, birite gate varmı? 1k piliz -Aga boks yapalımmı? hiç aklıma gelmiyor başka gülecek birşey.. Aslında gülmek yerine üzülmek gerekiyor.. sen yinede içindeki heyecanı kaybetme, sonra onlardan olur çıkarsın..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: thelegbra, 14 August 2003 19:39 tarihinde demiş ki: -ßaß yeni başladım oyuna, birite gate varmı? 1k piliz -Aga boks yapalımmı? MADUASHUDAHSD RES PAD :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Babs uçmalık , birite geyt ,eziq , lamer , bab dalıp heallıyom ha ona göre gardlama , 1k pls ,hadi la action yapak ve yemek ver la açlıktan ölecem gibi cümlelere açık olacaksın.Ha OSİ de başlarsan biraz rahat edersin ama Türk beleş serverlarda tamamen böyle.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Moncain konuyla ilgili büyük bir projemiz var PM atıp beni bul ben uyuyorum yarın görüşelim ;)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Ultima kitapları çevrildi türkçe'ye onları okuyabilirsin.Ayrıca abandonware sitelerden Ultima Underworld 1-2 , Ultima 1-2-3-4-5-6-7-8 i indirebilirsin.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Bi turk freeshardlarının forumlarını inceleyin zaten onlar için uo=pvp bu kadar uo=adam kesmek küfretmek sinir ederler adamı[hline]Dantes, 08 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki: En iğrenç bişey... freddy12, 04 July 2003 04:52 tarihinde demiş ki: abı soel enrden alacam untum ben ya .) İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar