Gerab Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 p4 3.0 kullanıyorum asusprobdan işlemcinin ısısı ve nezamn kapatılması gerektiği gibi ayarlar var ben biara o ayarla oynamıştım ve bugün cpu ısısı 72 yi gösterirken bilgisayar kapandı max değer kaç olmalı dahamı yüksek dahamı düşük bilen varmı[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 80-85den sonra tehlikeye giriyor, 70 hele intel işlemci için biraz fazla sanırım? ben amd kullandıgım icin, 75de shutdown ayarı var.[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
langbogen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben de amd kullanıyorum yaklasık 55 derecede oluo genelde. ama 70 75 i pek geçmese ii olur die duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 42-44 derece prescott p4 3.0[signature][hline] harvester Buzx, 04 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki:Minarenin şeklini bile bi uzuva benzeten bir zihniyetin saçı açıklara bakarak ereksiyon olması gayet doğal tabi. lylidn... [Bu mesaj Messor tarafından 13 Aralık 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 70'in üstü biraz çok gibi geldi bana ya benim amd 64bit 3000+ ım max 41 gördü bugüne kadar valla :)[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hemen bakıyorum... 55 C. yan kapak açık. amd athlon 2800+ @3200+[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 45 C dual xeon çift işlemci 7 fan + 3 power supply fanı iyi gidiyor :)[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 benim p4 1.8 50 derecede sürekli, sorun çıkartmadı şimdiye kadar ama yeni fan alacam. edik; oyunlarda falan 75i zorluyor. bi de burda adı geçen ısı değil "sıcaklık" :-)[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 13 Aralık 2005 09:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bende amd var ısısı genelde 30-40arası oluyor. 40 ın üstüne cıkınca korkuyodum sizin durum daha kötümüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 prescott işlemcilerin fazla ısındıkları bir gerçek.. benimkisi p41,6 5 saatlik durdurak bilmez full kapasite işlemci yüküne rağmen 43 de stabil.[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 şimdi burdan aklıma geldi cpu-z ile bi baktım benim işlemcinin voltaj ve core speed sürekli değişiyo :S[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 işlemci hızı, sıcaklık, fan hızı ve voltajların değişken olması normal....takip için Motherboard Monitor öneririm..[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Benim AMD Athlon 3000+ 40-50 arası hep. Hiç overclock falan da yapmadım, normal değil mi acaba? Şüphelendim şimdi. [Bu mesaj Etos tarafından 13 Aralık 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 1800+ var 48 derece[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 fistan kasa içinde iyi bir soğutma varsa kasa kapağını kapattığında daha iyi bir soğutma elde edeceksindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: raider, 13 Aralık 2005 09:55 tarihinde demiş ki: bende amd var ısısı genelde 30-40arası oluyor. 40 ın üstüne cıkınca korkuyodum sizin durum daha kötümüş :) niye korkuyosun ki? 80 e kadar hiç bişeyden korkmana gerek yok rahat ol.hatta 85.amd için. @_FaTaL_ ; kasa kapagım acık cünku kasa sogutması diye bişeyim yok =) cpu fanı sadece.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar