uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Arkadaslar Thief Guildi Kurucaz Ama adama ihtiyac var. Thief Guildine girmek isteyenler buraya karakter isimlerini yazsınlar onlara toplanma tarıhı verilicek. [ Server: Troy ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 adlarınızı buraya yazın lutfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Neyse hadi gircek var mıymış? Ap... Ehm ben bu gidişle hunterımda...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 biz 6 kisiyiz ama daha cok lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bizim iki arkadaş thief olacaktı onlara söylerim..Oyun içi nickin ne?Sana ulaşırlar...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Thief olmayın gelin Trader olun ben kuracağım bir Trader guildi :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 FukForever bu guild i kurcak olan arkadas. Onu Ekleyin ben yardımcıyım ama bu topcten haberlesmek daha kolay olur arkadaslarının nickini yaz ( buyuk kucuk harf onemli! ) ben onlarla kontaga gecerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 :D sen kur trader guildi ama yerinizi soleyin biz bir ugrarız :D ama sizi soyunca aglamayın ben yeni char acmasam coktan kurardım ama yeni chara bir suru para gitti zati lvl 15 daha ama buyuk ihtimal ben kurcam benim nickim LiYeng Bence sende bir an once thiefe don :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: DarKRideR, 11 Aralık 2005 16:50 tarihinde demiş ki: Thief olmayın gelin Trader olun ben kuracağım bir Trader guildi :) Sen kur trader guildini ben guilde hunter olarak giricem...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: uyuyanguzel, 11 Aralık 2005 16:57 tarihinde demiş ki: :D sen kur trader guildi ama yerinizi soleyin biz bir ugrarız :D ama sizi soyunca aglamayın ben yeni char acmasam coktan kurardım ama yeni chara bir suru para gitti zati lvl 15 daha ama buyuk ihtimal ben kurcam benim nickim LiYeng Bence sende bir an once thiefe don :D Ayıp oluyor ama :) Siz bizim guilde ellemezsiniz ben size yabancıları ayarlarım getiririm soyarsınız :) Thief mi olsam diye düşünüyorum ama bende o pvp potansiyeli yok :) Para lazım bana para :) not:Thief ile Trader yan yana oluyor değil mi ? Sabah herifin biri aldı White Flag'i trader oldu 5 dk sonra birden Hunter oldu :D Anlamadım neyse :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Thief ol sen alısırsın pvp zaten toplu dalcaz :D ondan yavas yavas alısırsın :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben lvl17im yakında thief olcam yerimi ayırın itemlarım strong iron bow giyebildigim en kaliteli elbiseler we 12k +2return town scrool(4.900dan satılır tanesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 item onemli deil 15k para ayır yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya 20'den sonra meslek secebiliniyor diye hemen pvp'e girmeyin bence. yani lvl 20 oldu hersey bitti yok bu oyunda. en az ama en az 32 olmalisiniz adam gibi bisiy yapabilmek icin (iyi skiller aciliyor o lvlarda o yuzden). dun arkadas hunter lvl 3 olacakti yukledim 4 star ciktik yola. 4 tane noob thief (lvl 20-22 arasi) dalma gafletinde bulundu. lvl 31 arkadas tek tek cekti hepsine :D ki ben deveden inme nezaketini bile gostermedim o derece. saglam lvl kasin bence sonra pvp lvl seklinde gidersiniz zaten.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 lvl kasarakta thief olunamıormu allah allah yada sole diiiim daha soradan thief olacaklar buraya yazsınlar guilde alınacaklar guild point die bise biliormusun ? bir an once kurup guildin lvlini arttiralım die yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben varım lvl 20 thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 nicki yazmayı unuttum nick: Shela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: MasterLich, 11 Aralık 2005 17:25 tarihinde demiş ki: ben lvl17im yakında thief olcam yerimi ayırın itemlarım strong iron bow giyebildigim en kaliteli elbiseler we 12k +2return town scrool(4.900dan satılır tanesi) uyuyanguzel bak quote ettim arkadasin yazdigini. bircok kisi boyle dusunuyor su oyunu. lvl 20'de herseyin bitecegini, lvl 20'den sonrasi keyfi lvl olacagini saniyor. benim lafim geneldi. gayet guzel bi ornekte verdim herkes icin.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ona da ogreticez oyun sırasında guildle lvl kasmaya gideriz fln filam ....................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 traderleri soyucak arkadas benim kervanı gorursen es gecme sakın lvl31 %72 su an kasmaya calısıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 oyundaki nickin ne Jarlax3 mu? ayrıca troydamı oynuorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Esasında şimdi Thief olup 40Patiler misali kervan soymak var...Satsam mı hunterlığı...Neyse giriyorum oyuna 1-2 level alayım...Karar vericeğim bu gidişle...Anlatın bana thiefin +larını(sss felan demeyin ayrıntılı istiyorum tabi yazıp yazmamak size kalmış)... Oyun içi kontak için Bungala -Lvl13-(troy dememe gerek yok) böhüüü.....(sözde kasıcam dünden beri)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 suanda oyuna giremiorum yarına kaldım :(:( yarın seni eklerim friend e ozman sana canlı canlı ogretirim oyun icinde ayrıca baya ayrıntılı anlatırım oks..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaşlar şimdi siz söyleyin.Thief oldum diyelim canım sıkıldığı zaman gidip traderlik yapabiliyor muyum :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bende wariam lvl 26 Xio nezman kuruyosunz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar