Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disassembler needed!


Dagger

Öne çıkan mesajlar

tabi düzgün okumamışım :) bir exe'yi hem disassamble ediceksin, editleyip assamble edip kaydediceksin diye okudum doğru mu? ya buna bayağı bir gülerim :) önce kimin programını editliceksen ona çok büyük saygısızlık ediyorsun bu biiiir, ayrıca bu işlerden anlıyor musun yoksa disassambler kelimesini birinden duyup buraya gelip hemen program mı istedin, bence kesinlikle böyle oldu..

güzelim disassambler gördün mü hayatında sen? programı sanki deşifre ediyomuş gibi herşeyi karşına lök diye koyuyo, sen de editliyosun, böyle birşey mi bekliyorsun? kusura bakma l33t ordusuna katılmışsın :) git biraz araştırma yap..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

karakter sınırı dediğine göre sadece bi texti falan değiştirceksin. program kodu içinde programın hafızada nekadar yer kapladığı falan da belirlendiği için de ordaki karakter sayısını geçememekten yakınıyosun anladığım kadarıyla?

bence çıkamazsın o işin içinden.
hex editörle ne kadar yerin varsa orayı yaz değiştir işte...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 08 August 2003 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sapirsacma konu$up durmayin $urda,adam belki bazi $eyleri ogrenememi$tir,bir$ey sormu$tur ve $imdi ogrenmeye cali$iyordur,programla ilgili bir$ey sormu$ siz "lok diye kar$isina getirecek mi vs?" gibi $eyler demi$siniz.Tipik "Ben artik A$ma noktasina gelmi$ bi coderim ve yenileri ezerim" edasindan takinin,bilgi payla$tikca artar


*!oksurur..*[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur)
horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki:
Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik.Com daki İlk mesajım! Herkeslere selamlar :)

Herhangi bir çalıştırılabilir dosya içerisindeki bir yazıyı (veya herhangi bir resource'u) değiştirmek için dissambler a ihtiyacın yok. "Resource Hacker" programı işini görür(googledan arat). Bu programla bir exe (veya dll)dosyası içerisindeki wav, bitmap, html ve hatta dialog tasarım kodlarını rahatlıkla değiştirebilirsin.

Eğer programın çevirisini yapmak istiyorsan "Smart Translator" -freeware- u kullanabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 08 August 2003 19:59 tarihinde demiş ki:
hex kullanıyorum zaten de biliosuni hex de karaktr sınırı ve SİNİRİ var

anlamadım biraz aç istersen karakter sınırı falan yok. cryptli değilse dünyanın en dandik hex editorle bile her türlü programla oynaşabilirsin
yinede takıldığın yer varsa programın adını versiyonunu falan verirsen inceleyip yardımcı olabilirm; reversingden, w32 asm den falan anlıyorum
2 yıllık uzuun bi ara vermistim reversing olayına, hatırlatmanla bomba gibi bi donuş yapasım geldi ;)[hline]consume the forsaken
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz msgleri atlıyor ve rehan o progu kullanıyorum zaten ama grafiksel bir şeylere editlemem gerek yani bildiğin gibi o program sadece dialog based şeyleri değiştiriyor[hline]Kezbananım bi ara demiş ki:
Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...