Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 EXE yi disassemble edip yazıları değiştirmem gerek. Tabi sonra tekrar assemble edecek bişi de lazım. Yardıma muhtacım. :P[hline]Istiaron Banner Değişim Servisi Istiaron UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Valla biliyodum bir şey ama hatırlamıyorum kahretsinki.Düşüneiym azcık.[hline]Alma Mater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Aa var mı öyle şey ! E süper o zaman ?[hline]8-) Jalapeno da Newbie Minstrel @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 walla ben zamanında biraz karıştırdım.ama bilen birisi yardım etmeyince işin zor. sen en iyisi wastiee yi bekle.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bınecim çıksa size yalvarmazdım :)[hline]Istiaron Banner Değişim Servisi Istiaron UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 hiew[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 sırf yazı deistirceksen herhangi1 hex editor kullanabilirsin. disassemblerın görevi sadece hex kodunu düzenleyip anlaşılır duruma getirmek, tabi asmden anlayan için [ehm]. editliceksen dediim gibi her turlu hex editor isini gorur[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hex kullanıyorum zaten de biliosuni hex de karaktr sınırı ve SİNİRİ var[hline]Kezbananım bi ara demiş ki: Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ollydbg şiddetle tavsiye edilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 tabi düzgün okumamışım :) bir exe'yi hem disassamble ediceksin, editleyip assamble edip kaydediceksin diye okudum doğru mu? ya buna bayağı bir gülerim :) önce kimin programını editliceksen ona çok büyük saygısızlık ediyorsun bu biiiir, ayrıca bu işlerden anlıyor musun yoksa disassambler kelimesini birinden duyup buraya gelip hemen program mı istedin, bence kesinlikle böyle oldu.. güzelim disassambler gördün mü hayatında sen? programı sanki deşifre ediyomuş gibi herşeyi karşına lök diye koyuyo, sen de editliyosun, böyle birşey mi bekliyorsun? kusura bakma l33t ordusuna katılmışsın :) git biraz araştırma yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 karakter sınırı dediğine göre sadece bi texti falan değiştirceksin. program kodu içinde programın hafızada nekadar yer kapladığı falan da belirlendiği için de ordaki karakter sayısını geçememekten yakınıyosun anladığım kadarıyla? bence çıkamazsın o işin içinden. hex editörle ne kadar yerin varsa orayı yaz değiştir işte...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 08 August 2003 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 aklimi kurcaladi hemen ekliyim dedim :) en baba disasmer IDA'dir.. bilen bilir :) bulursaniz aman kaybetmeyin nette fazla leak edilmis bir prog deil, boyutu da cok buyuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ha ha ha programlamayla uğraşan biriyim çok bilmişlik taslamayın gıcık olurum[hline]Kezbananım bi ara demiş ki: Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ben çıkabildiğimi iddia etmedim kesinlikle...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 sapirsacma konu$up durmayin $urda,adam belki bazi $eyleri ogrenememi$tir,bir$ey sormu$tur ve $imdi ogrenmeye cali$iyordur,programla ilgili bir$ey sormu$ siz "lok diye kar$isina getirecek mi vs?" gibi $eyler demi$siniz.Tipik "Ben artik A$ma noktasina gelmi$ bi coderim ve yenileri ezerim" edasindan takinin,bilgi payla$tikca artar *!oksurur..*[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paticik.Com daki İlk mesajım! Herkeslere selamlar :) Herhangi bir çalıştırılabilir dosya içerisindeki bir yazıyı (veya herhangi bir resource'u) değiştirmek için dissambler a ihtiyacın yok. "Resource Hacker" programı işini görür(googledan arat). Bu programla bir exe (veya dll)dosyası içerisindeki wav, bitmap, html ve hatta dialog tasarım kodlarını rahatlıkla değiştirebilirsin. Eğer programın çevirisini yapmak istiyorsan "Smart Translator" -freeware- u kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 cevabin icin te$ekkurler rahan :)[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Dagger, 08 August 2003 19:59 tarihinde demiş ki: hex kullanıyorum zaten de biliosuni hex de karaktr sınırı ve SİNİRİ var anlamadım biraz aç istersen karakter sınırı falan yok. cryptli değilse dünyanın en dandik hex editorle bile her türlü programla oynaşabilirsin yinede takıldığın yer varsa programın adını versiyonunu falan verirsen inceleyip yardımcı olabilirm; reversingden, w32 asm den falan anlıyorum 2 yıllık uzuun bi ara vermistim reversing olayına, hatırlatmanla bomba gibi bi donuş yapasım geldi ;)[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 gereksiz msgleri atlıyor ve rehan o progu kullanıyorum zaten ama grafiksel bir şeylere editlemem gerek yani bildiğin gibi o program sadece dialog based şeyleri değiştiriyor[hline]Kezbananım bi ara demiş ki: Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 yaw bi hex editörle atıyorum "Dagger" i "Muhahaha" ya çeviremezsiniz çünkü biri 6 harf öteki 8. Bunu yapabilmek için disassembler ve assembler lazım.[hline]Kezbananım bi ara demiş ki: Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar