DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Oynamış olnalardan top 5 yapmalarını rica ediyorum. Birde ismini vereceğiniz oyunlar hakkında 2 cümle döktürürseniz sevinirim.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Tekkenhepsi Dead or Alive aklıma gelenler... başka...yok galiba gelirse yazmam değil[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..."
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 tekken 4 : söze gerek yok az adam var ama grafikler güzel tekken tag: kötü grafikler ama çok adam var :D mortal kombat da: ben beğenmedim bilmiom neden dene :) virtua fighter 4 evo:güzel fazla abuk subuk hareketler yok soul calibur2: çok güzel sallasan kombo tutturma ihtimalin hep var ;P
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 özellikle soul caliburdaki hayvani ötesi kılıçlar ilgini çekebilir[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..."
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ya ulan kufur edicem param yok oyun alamiom :D[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Şimdi en güzeli Dreamcastte çıkan Battle Gear dicem kızcanız bana. O halde naapıyorum? Demiyorum.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Tekken Tag Soul Calibur 2[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Dead or alive 2 iyi mi? oynayanlar? Birde Street Fighter EX3 nası? Arkadaş PS2 aldı onda oynayacam oyunları :) o nedenle seçici davranmam lazım.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Tekken tag yeter bence :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Virtua Fighter 4 Evo. Hepsine bedel[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Dual Blades-İlk ve tek GBA oyunu hepsine bedel.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Soul Calibur tavsiye ederim ben. Çok eğlenceli geçiyo diğer oyunlara göre... cins cins silahlar kullanılıyo falan, hareketler bayağı güzel ve söylendiği gibi sallayınca combo çıkıyo... sonuç: eğlenceli bir dövüş[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 -Tekken Tag (tekken 4 u yazmıyorum cunku bu kadar kotu bir tekken yapamazlarmıs) -Blody Roar 3 -Dead or alive 2 Cok ümitsiz olunursada: -Mortal Combat
Loading Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 1-guilty gear xx 2-tekken 4 3-soul calibur 2 4-mortal combat 5[hline]
Öne çıkan mesajlar