KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: elesso, 11 Aralık 2005 23:38 tarihinde demiş ki: death stara napcak abi magneto Parçalayıp Bizim Kaportacı Kazıma Vericek Napıcak..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: KenshinHimura, 11 Aralık 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Ya Tmm Da Sizin Aletleri Toplasak Ne Olacakki Hepsi Metal Sonucta...Magneto Diorum Sadece.. onuda 2-3 mesaj belkide sayfa önce açıkladım. okumanı tavsiye ederim. (ve hayır hepsi metal degil onlarındaki özel güçlendirilmi şbir tür plastik, metalden yaparlarsa lightssaber cok agır oluo çünkü.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Offf süper mario süpermen döver tamam tamam[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 jar jar binks apocalpse i alır..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 geyiğe bak lol hepsini ben döverim.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Suark, 11 Aralık 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Abi sadece xavier ve Jubilee yeter bence hehehe ezikki jedilar gorduk 1 tane kılıc tutamayan sith neler yaptı tabi cnaım nolacka sadece Marko Ragnos ve expenden universedeki 2 kişiden sonra evrende gelmiş geçmiş en güçlü sith lord. nolacakki ? hey allam ya. millet 3 sw filmi 2 x men izleiyp gelio ezdik yapıolar. ben çekilioru mbeyler surada comiclere yani orjinlere göre konusunca salak muamelesi görüoruz çünkü.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Hellsing, 11 Aralık 2005 23:41 tarihinde demiş ki: jar jar binks apocalpse i alır.. Ahaha koptum buna :D Sentinel gibi götü boklu robotlar tek tek avlıyosa X-Men'i, daha neyi tartışıyosunuz çözemedim...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bu arada jedilar goremez hissederler.Ve gorduk 2. 3. fılmde ne kadar hıssettıklerını[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ya Sen Şimdi Hiç Mi Metal Yok Diosun Saber'ın İçinde...Bi Kablo Bi Bişi...Yemeyin Beni Arkadaslar Mantık Lütfen...Bakın Sadece Magneto Diorum...Başka Kimseyi Katmadım...X var..Wolvi Var..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bu arada hellsing ne kadar geyikde yapsak sadece 2-3 çarpıtılmış ve phoenix force nedir ne degildir açıklanmayan filme göre hareket edip sinir katsayımızı yükseltmessen sevinicem.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Bleda, 11 Aralık 2005 23:24 tarihinde demiş ki: ha o usulca laze rışık hızında yanlız, ses hızındaki mermiyi durduramıcaklar? bu arada darth vader ya 4 yada 5 te (6 da olabilir hatırlamıyorum) death starda taa death star öbür tarafındaki komutanını (ki death star ayın 3 katı büyüklüktedir) elini dahi kıpırdatmadan öldürüo. bu arada hazirlik yapmak varsa o zaman bende eski cumh dan ve sith imp den ve expended universeden adam getiririm direk ezer jediler. yaw hazırlık dediysek geçmişe dönüp insan getircem demedim abartmayın. Sonuçta MAgneto bi şekilde savaş alanında metal bulur. Hiç olmadı uzay gemilerinin parçalarını salar üstlerine. Hatta ortamda bi kaç tane uzay gemisi varsa onlarla direk Jedi ezmesi yapar. Ayrıca Darth Vader herhangi bir filmde o dediğin olayı(ben hatırlamıyorum) yapıosa ben oynamıyorum :) Öyle saçmalık mı olur allaşkına. Close kombat olayına gelince ona diyecek lafım yok. Jedilar X-men in yanına girebilirse X-men in soyu biter. Ama zaten giremezler ben onu diyorum. Lazer tabancalarının hızına gelince; ışık hızı dedin dumur oldum valla. Filmde gayet de uyuz gidiyor lazerler. Yani ilerlediğini görüyosam ben o şeye ışık hızında gidiyor diyemem. Ha bi de silah kullanan x-men lerden birini ornek vermiştim bishop diye. Bi de şekil deiştiren kadın var mesela. Daha başka da var ama adlarını hiç bilmiyorum. Bu arada jedi lar mermiyi karşılayamaz bence.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Force Pull var diyorum ben de birader... Hadi aldı diyelim Magneto lightsaber'ları, onyüzbinmilyon jedi aynı anda force pull yapıp geri alınca o lightsaber'ları, Magneto omlet olur diyorum :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ne marka ragnasu kuzum,benım bahsettıgım adamlar guncel xmenın ıcınden.Sen marka ragnos dıosan bende Juggernaut derım. Sonucta Jedi academy de veriyoruz eline ragnosun[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 gandalf vs terminatör geldi aklıma süperdi o topic... [Bu mesaj elesso tarafından 11 Aralık 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: NuKe, 11 Aralık 2005 23:43 tarihinde demiş ki: said: Bleda, 11 Aralık 2005 23:24 tarihinde demiş ki: ha o usulca laze rışık hızında yanlız, ses hızındaki mermiyi durduramıcaklar? bu arada darth vader ya 4 yada 5 te (6 da olabilir hatırlamıyorum) death starda taa death star öbür tarafındaki komutanını (ki death star ayın 3 katı büyüklüktedir) elini dahi kıpırdatmadan öldürüo. bu arada hazirlik yapmak varsa o zaman bende eski cumh dan ve sith imp den ve expended universeden adam getiririm direk ezer jediler. yaw hazırlık dediysek geçmişe dönüp insan getircem demedim abartmayın. Sonuçta MAgneto bi şekilde savaş alanında metal bulur. Hiç olmadı uzay gemilerinin parçalarını salar üstlerine. Hatta ortamda bi kaç tane uzay gemisi varsa onlarla direk Jedi ezmesi yapar. Ayrıca Darth Vader herhangi bir filmde o dediğin olayı(ben hatırlamıyorum) yapıosa ben oynamıyorum :) Öyle saçmalık mı olur allaşkına. Close kombat olayına gelince ona diyecek lafım yok. Jedilar X-men in yanına girebilirse X-men in soyu biter. Ama zaten giremezler ben onu diyorum. Lazer tabancalarının hızına gelince; ışık hızı dedin dumur oldum valla. Filmde gayet de uyuz gidiyor lazerler. Yani ilerlediğini görüyosam ben o şeye ışık hızında gidiyor diyemem. Ha bi de silah kullanan x-men lerden birini ornek vermiştim bishop diye. Bi de şekil deiştiren kadın var mesela. Daha başka da var ama adlarını hiç bilmiyorum. Bu arada jedi lar mermiyi karşılayamaz bence. nuke çüm kardeşim yazdıklarının aynısını yazdım daha önce ama bu kadarda fanatiklik olmazki kabul etmiyolar şimdi bin laden nin piskolojisini anladım[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Asteroth, 11 Aralık 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Force Pull var diyorum ben de birader... Hadi aldı diyelim Magneto lightsaber'ları, onyüzbinmilyon jedi aynı anda force pull yapıp geri alınca o lightsaber'ları, Magneto omlet olur diyorum :) Tabi Dier X lerde Armut Toplucak Dimi..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 nuke peki gezegende diildee bi uzay platformunda kapıştılar. magneto manipulate edemicek kalcak ortada direk gg olcak... ve mermiyi karşılayabilmeleri lazım bunun hakkıdna bi tartışma olacakti bulursam link vereyim. suark: ben ja daki ragnos dan expenden universedek iragnos dan bahsediorum ki burada gene cahilligini görüoruz onunda ötesinde jaden korr unda anakin skywalker benzeir oldugunu düşünürsek gene mantıklı kenshin ben lightsaberlarla alakli kısımda azıcık kablo olarka metal oldugunu ancak metal üzerinde azıcık kontrolün force sayesidne kırılabilecke kadar az oldugunu yazdım daha onca okumadan yorum yapma.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Eh peki abi o zaman, yek Yoda - Level 10 Force Pull diyorum sana :) Magneto'yla kapışsın bakalım, kim kimi alıyo aşşağı :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Asteroth, 11 Aralık 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Force Pull var diyorum ben de birader... Hadi aldı diyelim Magneto lightsaber'ları, onyüzbinmilyon jedi aynı anda force pull yapıp geri alınca o lightsaber'ları, Magneto omlet olur diyorum :) he he o force pull da biliyoruz epi 1 de dartmaul la son savaşta obi wan dibindeki saber titrede titrede zar zor aldı force pull bilirim bilirim kraldır..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Hellsing orda Obi Wan hala apprentice, hatırlatırım...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Bleda, 11 Aralık 2005 23:47 tarihinde demiş ki: kenshin ben lightsaberlarla alakli kısımda azıcık kablo olarka metal oldugunu ancak metal üzerinde azıcık kontrolün force sayesidne kırılabilecke kadar az oldugunu yazdım daha onca okumadan yorum yapma. Ya Sen Ne Dersin Ya..Metal Üzerinde Kontrol...ahah..,Metl Bikere Koptuktan Sonra O Kontrolu Bozsan Ne Yazar...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bu arada vuruldugunu gördügümüz cogu jedi eger expenden universe hakkıdna bilginiz varsa ölmedikleri sadece numara yapip kurtuldukları ancak daha sonra tektek vader tarafından avlandıklarını öğreniyoruz.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Asteroth, 11 Aralık 2005 23:47 tarihinde demiş ki: Hellsing orda Obi Wan hala apprentice, hatırlatırım... ee x men lerde app novi gibi kavramlar yok jedi ların 90 nın app olduğunu düşünürşek ??????[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kenshin zaten amgnetoda birebir lightsaber nası lyapılır bilio gidicek içindeki metali koparmaya kasacak (ki yapamaz metaller iplastik muhafazada tutuldugundan istesede koparamaaz) anca kendine çeker saberları o sırada bi jedida force yardımyıla saberı acıp bi push yapar magneto gg. okumadan saçma salak yorumlar yaptıgın kanaatindeyim.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Hellsing, 11 Aralık 2005 23:49 tarihinde demiş ki: said: Asteroth, 11 Aralık 2005 23:47 tarihinde demiş ki: Hellsing orda Obi Wan hala apprentice, hatırlatırım... ee x men lerde app novi gibi kavramlar yok jedi ların 90 nın app olduğunu düşünürşek ?????? bu arada sadece %40 ı app dir %30 normal kalan %40 ustalar ve üstlerinden oluşur.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar