Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşmeyen kulaklık istiyoruz!

Arloth

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar w800i ile beraber gelen orjinal kulaklığı takan ve kulağından düşürmeyen varsa banada sırrını anlatabilir mi delirecem :)?Veya kulaklık tavsiyesi olan, ne gibi özelliklere dikkat etmem gerektiğinide anlatırsanız hoş olur özellikle creativein bi kaç kulaklığını gördüm baya iyi gibiydi ama işte takıp kullanmadan hiç birşey anlaşılmaz...[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"...
Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online
-What is done , can not be undone-
-I come from the depths-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 13 Aralık 2005 10:06 tarihinde demiş ki:
bantlıyacaksın yoksa düşüyolar
veya kulak deliklerin üstündeki halkayı genişletici aparatlar kullanacaksın gece yatmadan önce

sanırım en iyi üstüne sünger geçirilmiş çin malı kullaklıklar; en azından şöle sağa sola bakınca düşmüyolar

naptın kardeş :), bantlımı gezicez yapma.Vardır elbette adam gibi kulaktan düşmeyen kulaklık tavsiye ve bilgilerinizi bekliyorum.[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"...
-I come from the depths-
Sosyal ağlarda paylaş

Philips in in-head kulak arkası modeli var ama illada büyük kulaklık istiyorsan o zaman bere gibi bişey ile takıyorsun çiçek gibi oluyor ;)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."

[Bu mesaj Dragonfire tarafından 13 Aralık 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonfire, 13 Aralık 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
Philips in in-head kulak arkası modeli var ama illada büyük kulaklık istiyorsan o zaman bere gibi bişey ile takıyorsun çiçek gibi oluyor ;)

Hmms bere mantıklı evet ama, baş açıkta ikende takabileceğimiz türden kulaktan düşmeyecek bir kulaklık yok mudur?Birde mümkünse büyük kulaklık olmasın yaa :)

Creative'e neden uzak dedin biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim?[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"...
-I come from the depths-
Sosyal ağlarda paylaş

abi ses sistemleri benim için bilgisayarın en önemli parçasıdır
o yüzden üzerin eçok düşüyorum
inanamayacağın kadar çok kulaklık denedim
eğer küçük ve kulaktan düşmeecek kulaklık istersen sony mdp serisi derim
eğer büyük ve en iyisini istersen ben plantronicss derim sonuna kadar
normal ev sistemi dersen bose weya creative olabilir türkiyd bulabileceğin
neden creative değil diye soran arkadaşıma
benceyeteri kadar net değil ses kalitesi
aynı şarkıyı defalarca bi creative dan bi sony den dinledim
sony diyorum abi (küçük kulaklık olarak)[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ufak sony kulaklıklara bakıcam önerin için sağol fakat tam demek istediğimi anlayamadın sanırım tabikide ses kaliteside önemli ama 1.nci kural kulaktan düşmemli yoksa hiç bir manası kalmıyor 4dk da 1 kulaklığı takmanın...

Plantronics a90 var bende ama dediğim gibi oldukça büyük onlan sokakta gezerken müzik fln dinlenmez, en azından ben kendim için söylüyorum ;)

Evimde creative t7900 var ne demek istediğini iyi anlıyorum ve evet pc sistemleri için creative oldukça iyi...[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"...
-I come from the depths-

[Bu mesaj Arloth tarafından 13 Aralık 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen hem o açıdan, hemde kulaklıktan dışarıya çok ses çıkıyor + şık durmaz ve bi yerden sonrada sıkmaya başlar kulaığını :)

Buarada sonynin sitesine girdim ve sanırım istediğim kulaklığı buldum, bulmamda fikir sahibi olduğun için sağol tek çözüm bu gibi gözüküyor...

http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=MDR-J10%2FL&site=odw_tr_TR&pageType=Overview&category=HEA+Headsets[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"...
-I come from the depths-

[Bu mesaj Arloth tarafından 13 Aralık 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İkisininde özellikleri aynı sadece senin verdiğinde ekstradan şu özellik yer alıyor

-Susturucu kapak, sesin dışarıya sızmasını önler

ayrıca bu kulaklık düşebilir[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"...
-I come from the depths-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...