Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüm questler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
başka topiclerde de yazılmış gerçi ama kaynak belirtilmeden yazılmış o yüzden tekrar açıyorum. sro ile ilgili bütün bilgileri ve questleri www.silkroadtavern.com adresinde bulabilirsiniz..

edit: emek verişmiş uğraşılmış bir site hakkını yemeyelim :)

[Bu mesaj galdor_nenharme tarafından 13 Aralık 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]

]

[Bu mesaj galdor_nenharme tarafından 13 Aralık 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu gün okulda edebiyat yazılıları açıklanırken (90 aldım nahahah) aklıma nereden geldiyse Ava'dan arkadaşım açtığı Guild Wars Türkiye geldi.Sonra dedim az çok bende de bilgi var neden Silkroad Online Türkiye açılmasın :D

Hazırlıyorum evet.Tüm questler,meslekler,player taktikleri vs. böyle geniş kapsamlı yardımcı site düşünüyorum.Forum vs. olmayacak burası yeterli :)=[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
Darkrider yardım gerekirse söyle questlerin türkçeleştirilmesine yardım ederim...(çok zor bir iş sanki azuhahhaah)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mesaj tarihi:
Playerlardan kendi guidelerini almayı düşünüyorum.Allakhazam'daki gibi player guide bölümü olacak vs.

düşünüyorum şimdilik :)

bu arada gezerken bunu buldum

Tık[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
  • Yeni Oluştur...