galdor_nenharme Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 başka topiclerde de yazılmış gerçi ama kaynak belirtilmeden yazılmış o yüzden tekrar açıyorum. sro ile ilgili bütün bilgileri ve questleri www.silkroadtavern.com adresinde bulabilirsiniz.. edit: emek verişmiş uğraşılmış bir site hakkını yemeyelim :) [Bu mesaj galdor_nenharme tarafından 13 Aralık 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] ] [Bu mesaj galdor_nenharme tarafından 13 Aralık 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bu gün okulda edebiyat yazılıları açıklanırken (90 aldım nahahah) aklıma nereden geldiyse Ava'dan arkadaşım açtığı Guild Wars Türkiye geldi.Sonra dedim az çok bende de bilgi var neden Silkroad Online Türkiye açılmasın :D Hazırlıyorum evet.Tüm questler,meslekler,player taktikleri vs. böyle geniş kapsamlı yardımcı site düşünüyorum.Forum vs. olmayacak burası yeterli :)=[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Darkrider yardım gerekirse söyle questlerin türkçeleştirilmesine yardım ederim...(çok zor bir iş sanki azuhahhaah)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Playerlardan kendi guidelerini almayı düşünüyorum.Allakhazam'daki gibi player guide bölümü olacak vs. düşünüyorum şimdilik :) bu arada gezerken bunu buldum Tık[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 eger ole server acıcaksan www.ragezone.com dan dosyalarını ve nasıl kurucagını bulabilirsin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar