Alcolique Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Beyler eger oyuna gırmek ıstedıgınızde server traffıc gıbı seyler karsınıza cıkıosa bı kere sıfrenızı yanlıs gırın ve tekrar deneyın 10 kere fln dır yapıorum hepsınde oldu.=) Cok calıstım basardım. Kolay Gelsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 denedim, dc yedim[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkMage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bende denedim ve bende DC yedim. Saolasın önerin için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 La temin oldu ama simdi deniom olmuo demek şans mış :D[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 baska bi baslıkta server doluyken nası girilir anlatıordu ama unuttum hatırlayan warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: MasterLich, 11 Aralık 2005 17:22 tarihinde demiş ki: baska bi baslıkta server doluyken nası girilir anlatıordu ama unuttum hatırlayan warmı? basligi arayabilirsin?[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcolique Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Evet dogru bende sımdı bıdaha denedım olmuo demekkı oyunun GM lerı bu forumu gorup bugu fıxlemısler=) Ama olsun gururluyum. [img=http://img365.imageshack.us/img365/9628/sro20051211163241554za.th.jpg] [Bu mesaj Alcolique tarafından 11 Aralık 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 abi kasıp duruyosunuzda böyle bişeyin olması imkansız sonuçta server player sınırı var eğer full se sana +1 yer mi açacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Belki rastlantıdır ama ; İlk deniyorum o gıcık hatayi veriyor due traffic fln. Sonra connect yapiorum spam şeklinde hiç beklemeden çok rahat girio.[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! ---------------------------------------- BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Küçükken Domuza Domzi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bence şansa oluyor böyle denemeler. bir iki kez daha böyle threadler açılmıştı[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 haha hani oyun serverlarında Admin Slot olur ya diyelim 32 kişilik server 2si admin slot 30 kişi full kapasite. Ne alakasın varsa konuyla :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcolique Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bı kez daha denedım bu sefer gene oldu ne ballı adamım. Beyler bı seyı daha sızle paylasmak ıstıorum eger questlerden black tıger skın ya da ona benzeyen seyler toplamak zorundaysanız bunu mumkun oldugunca gece 1 den sonra yapmaya calısın dun ben tum gun boyunca oyun oynadım 20 tane toplayabıldım gece 1 den sonra hem anormal oranda ıtem cıkıyor hemde anormal seyler cıkıor dun black tıger kestım ıcınden at dustu evet at dustu aynı zmnda 30dk ıcınde 50 tane black tıger skın topladım. Yooo hayır GM amca oglum dııl kım dedı=)=)=) BestOfTurks clanı anlamıstır bu cumleyı. Kolay Gelsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bende parkelere basmadan halıdan halıya alıyorum evde.Son halıya hangi ayağımla basarsam o ayağım ile şifreyi giriyorum.Sonra yaratık keserken o ayağımın şerçe parmağı ile mouse'yi tuşluyorum kesinlikle çıkıyor loot item.Deneyin[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 valla ben quest'leri yapmadan once 3 kuluvallah bi elham okuyorum %20 fazla xp geliyor.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcolique Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ewet oyle bı yontem de var ama tasvıp ettıgımız bı yontem dııl carpılan arkadaslar oldu duaları yanlıs okudukları ıcın. =)=)=)=)=))=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcolique Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Item kasmak ısteyenler sımdı oyuna gırsınler para babası olsunlar hem lag daha az hem npclerden daha cok item cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: DarKRideR, 11 Aralık 2005 21:02 tarihinde demiş ki: bende parkelere basmadan halıdan halıya alıyorum evde.Son halıya hangi ayağımla basarsam o ayağım ile şifreyi giriyorum.Sonra yaratık keserken o ayağımın şerçe parmağı ile mouse'yi tuşluyorum kesinlikle çıkıyor loot item.Deneyin Leeynn denedim oldu süpersin sen! sticky yapalım bu msjı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Alcolique, 12 Aralık 2005 00:11 tarihinde demiş ki: Item kasmak ısteyenler sımdı oyuna gırsınler para babası olsunlar hem lag daha az hem npclerden daha cok item cıkıyor hmm item ph fln mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcolique Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Valla kesın olarak bılmıorum ama bence var gece 1 den sonra ph ın %sı artıo heralde dedıgım gıbı tum gun oynadım quest ıcın 20 tane toplayabıldım gece 1 den sonra nerdeyse her hayvandan ıtem dusmeye basladı. Hele bı tane whıte tıger kestım ıcınden at dustu. Eger tıger gorevlerınızı yapmamıssanız ve belesten ex kazanmak ıstıyorsanız gece 1 den sonra gırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 off ne alakası var.Sizin dediğiniz şey resmen evinize hoca çağırtıp klavyeye üfletin modu oluyor.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hurafe bunlar inanmayin puhahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
galdor_nenharme Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 questleri hızlı bitirmek istiyosanız yapmanız gereken tek birşey var o da her questi bir sonraki levelde yapmak. tabi hunting questleri hariç... nedeni ise bir questin size verildiği levelde levelup sağlamak için yapılmış olması. doğal olarak siz o levelup ı alınca quest kolaylaşıyor. tam emin değilim ama questler bir %70 de bir kere de level up da kolaylaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 iyi de zaten ben o xp!'yi bir sonraki levele geçmek için alıyorum ve questte o amaçta.Sen gidip bir sonraki levelde yaparsan zaten o xp'nin değeri kalmaz :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar