shadowone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mardox un yardimi ile trial bir account buldum,fakat simdi de elimdeki us edition wow cd leri ile install edince,eu ya log in olamiorm,realmlist page i eu yaptim fakat yine fayda etmedi,bu konuda daha yapmam gereken birsey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 EU diye değiştirince girebilmen gerken. Ama EU ile us'in patchleri uyuşmamış olabilir US 1.8.4 patch cıkmıştı aynısı eu icin cıkmadıysa problem olmuştur..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya sorun su ki patch yukleyemiorm :) 1.00 iken,elimdeki us patchi koyunca anca bir yukleme oluor onda da us patch cekior yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 butun patchleri US olarak indir son patch bittikten sonra realmlist.wtf dosyasini degistirirsin bende de US versiyonu var (account EU) patch yaparken us yapiyorum realmlistteki kismi patch bitince EUya girmek icin eu yapiyorum[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hemen sana cözümü sölüorum. realmlist wtf nin içinde; set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com gibi bişi yazar. Sen onu; set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com olarak deiştir. Patchleri yeniden kurman gerekebilir. Artık orası da öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 cok tesekkurler arkadaslar,hala us gibi gozuksede eu da oynuorm :) saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar