druenler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ee var mi soyle buyuk, clan ile kervan kurup trade yapan felan paticikte? dun bikac ss gordum yabanci bi forumda. herifler 4m'lik kervan felan kurmuslar :o bizim clanda ise farkli biraz. ko oynayanlar ozelliklede diez server'inda 411'i bilir. ss'deki voodoo o zaten. mesela adamlar xp'den bayiyor yada hunter lvl'i kasmak istiyorlar noob traderlari (misal ben :D) 5 star yukletip kasiyorlar. boylece hem onlar hunter xp'si aliyor, hemde yardimlasma oluyor (paralar sadece traderlarda kaliyor). [spo1=5 star baba][/spo] insan boyle seyleri gorunce daha fazla xp kasasi geliyor. biz gecerken orda thief suit'i giyme gafleti gosteren 4-5 kisi vardi ki hepsine tek cekti hunterlar. aege'de olanlar gotei ve dreamz clanlarini bilir. onlardan bile yaklasan olamiyor genelde. o hatayi yapanlar ise genelde "sorry :)" diyor anlamadim bende :P[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilikbedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 vay be ... o çakal 411miydi :) bugün bayılttı beni soygun esnasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 valla biz lvl 23 falanken bi 5 star denedik maazallah kapıdan çıkamadık. ama bizim guild şu anda yuzde 60'ı 30 üstü 37 adamlar var. 5 yıldız rahat gotururuz sanırım. tabi human thiefler kasar biraz. bu arada voodo 411[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 npc thiefler'in gucu trader'in lvli ile alakali. mesela ben trader iken cikan 5-6 npc thief o 2 40+ huntera cerez geliyor. en dusuk lvl'in trader olmasinin bide o guzelligi var.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Valla ben yabancılarla 2-3 kez 1 yıldızlı kervan yaptık 150k civari geldi 2 hunter vardı yanımızda.Zaten playerlar dalamıyordu onlar xp kastı :) Guild kurulsun güçlü olalım ben 5 yıldızlı kervanı yapacağım kesin :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ben iyice lwl imi kasmadan çıkmıcam kervana mervana walla. güzelce lwl imi atlayam sonra solo halinde bile çıkarımda şuan çook eziğim :)[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben solo çıktım 2 deve ölsede yolda solo yaptım :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Yolda gördüm geçen SS aldım m ı bilmem..Bi bakayım 5 tane trader yan yana gidiyor hepsi birbirlerine yardım ediyor falan...2tanede hunter vardı sanırım..Birkaçı aynı guilddendi...Güzel şeyler bunlar...Neyse hunterla gelicem bayağı bir süre sonra...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar