Joey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 [spo1=Error][/spo] Bu server adam olurmu acaba? gerçi K2 adam olurmu onu bilmiyoruz :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Arestede bi zamanlar böyle deilmiydi :D[signature][hline]Name: Genuine Nps: 70xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Girip bakiim şu Server`a nasıl bir dolap dönüyormuş[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 650m :D insan 999 a koyar bari:D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:160k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 cypherdaki iki duper in tahmini dialogları. - Aga(başlangıc sağlam :D) kaç tane dupeledin - Bilmiomki bi kaç tane char dolu böyle - Ya biraz ucuza satmıomusun bu kadar ucuza satarsak bütün millette olcak diğerleri .ötümüzde patlıcak. - olsun ucuzdan ucuzdan sat nede olsa +9 veya +10 a basmaya çalışçaklar zamanla - asdfasdklf hsdjah f[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 sen sus aresli :D karışma cypherın işlerine :D bu hiç bişe xD blue chest temp. event 20m said: Polithe1st, 13 Aralık 2005 13:32 tarihinde demiş ki: 650m :D insan 999 a koyar bari:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 abi bana 10 tane verin bi ağız tadı ile kırdırayım size verecem geriye ben çıkan itemleri :) hayatımda daha hiç kırdırmadım xD yokmu bana verebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 akşam buraya bi ss koycam dumur olcak herkes xD said: tasci, 13 Aralık 2005 13:38 tarihinde demiş ki: abi bana 10 tane verin bi ağız tadı ile kırdırayım size verecem geriye ben çıkan itemleri :) hayatımda daha hiç kırdırmadım xD yokmu bana verebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 abi bana verin kırdırayım plz ya xD 10 tane dupe olmayan 60 lık kan tüpü verecem karşılığında :) bi ağız tadıyla kırdırmadan ölmeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 dün geceçıır çıtır blue chest kırıodu arkadaşlar KAFEde hangi server dedim cyphr dediler ilgilenmedim bile ama lavuklar sağlam sıçmışlar sistemin azına oyuna girio çıkıo 3k chest item oluyo iventory de aahaahhahahahah kırıolar glave çıkıo direk çöpeeeeeee çiin çıkıo direk çööpeeeee aca üniklerin biiktiriolar :S hepsi legit item dupe diil ama bu oyun başladı başlayalı 3000 tae forggetto temle event olmamaıştır ki hihihihihihihihi siesiesesesesesese[signature][hline]Kalbim Rapim Nefretim Cezam Şah ve Mat İnecek War Durdurun Dünyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 :D aslında diğer serverlara göre .kou çıkmış olarabilir ama cyherdaki herkes eşit büyük bi dağ yok aralarında adam kesmesi daha zor areste öle değil lvl atmışta pot alcak param yoktu nefesim kokuyodu şimd cypherda lvl 40 arch elinde ib +8 var :D said: Miqrop_AmidoN, 13 Aralık 2005 13:53 tarihinde demiş ki: dün geceçıır çıtır blue chest kırıodu arkadaşlar KAFEde hangi server dedim cyphr dediler ilgilenmedim bile ama lavuklar sağlam sıçmışlar sistemin azına oyuna girio çıkıo 3k chest item oluyo iventory de aahaahhahahahah kırıolar glave çıkıo direk çöpeeeeeee çiin çıkıo direk çööpeeeee aca üniklerin biiktiriolar :S hepsi legit item dupe diil ama bu oyun başladı başlayalı 3000 tae forggetto temle event olmamaıştır ki hihihihihihihihi siesiesesesesesese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 way anasını keske ares olsa item sıkıntısı cekmeyiz:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben item sıkıntısı çekmiyom areste ama char sıkıntısı var :D ak. aklıma geldikçe deli oluyom göz göre göre 62 lvl warrior gitti ya :( said: FC_XX_TR, 13 Aralık 2005 14:08 tarihinde demiş ki: way anasını keske ares olsa item sıkıntısı cekmeyiz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: hackersin, 13 Aralık 2005 14:11 tarihinde demiş ki: ben item sıkıntısı çekmiyom areste ama char sıkıntısı var :D ak. aklıma geldikçe deli oluyom göz göre göre 62 lvl warrior gitti ya :( bende char sıkıntısı cekiom almaya calısıoz alırsak item yalan olcak benim için inş sende alırsın!!!!!!![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SW4iN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Allah aşkına biri şu cyper a el atsın.Oyundan bıktım bu server yüzünden!!![signature][hline]SRV:CYPER nick:SW4iN level:61 class:kasar hood np:85k clan:AshQiYa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… VII_outLaw Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 zuahahahhaha:D ( cycper )wrong server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 az önce biri geldi bizim cafeye lvl 57 aç bi rogue :D fp ,ile geziyor elinde +9 shardlar var :O[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… lolo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Cypherda oynayanin aklini karışlayim =)[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
SW4iN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Allah aşkına biri şu cyper a el atsın.Oyundan bıktım bu server yüzünden!!![signature][hline]SRV:CYPER nick:SW4iN level:61 class:kasar hood np:85k clan:AshQiYa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VII_outLaw Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 zuahahahhaha:D ( cycper )wrong server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 az önce biri geldi bizim cafeye lvl 57 aç bi rogue :D fp ,ile geziyor elinde +9 shardlar var :O[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Cypherda oynayanin aklini karışlayim =)[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar