Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takıntılar...

NotoriuS

Öne çıkan mesajlar

Her insanın bir takıntısı vardır aslında.Merak ettim acaba insanların benim gibi takıntıları var mı ?

Mesela ben dışarı çıkarken yanımda ne götürüyosam 3-5 defa kontrol ederim.Hatta dışardayken bile aklıma geldikçe kontrol ediyorum.Bazende olayı abartıp cüzdana falan bile bakıyorum bişe kayboldumu die :D[signature][hline]~Push The Tempo~
duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
domuza asik oldum ben

Sosyal ağlarda paylaş

Bazen acaip aldırmaz olsamda bazen titizliğim tutar..

Mesela elimi yıkarım, temiz gelmez gider yine yıkarım, tekrar tekrar yıkarım elim sanki hep kirli gibi gelir...[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Yatmadan önce kapıyı,aygazı falan 56 defa kontrol ederim,bazen kontrol edip yattıktan sonra tekrar kalkıp kontrol ederim,bazen kendimden nefret ediyorum.
Bide arabayı kilitledikten sonra 10metre yürüyüp tekrar dönüp kontrol ederim,oda çok rezil bi durum.
[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak.
O yüzden hepinizi beraber dövücem.

Buzkiprisi

[Bu mesaj Buzx tarafından 12 Aralık 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 12 Aralık 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
evin kapısını kakatıp kapatmadığımı kontrol etme takıntısı var

+1
Merdivenlerden inip tekrar cıktıgım cok olmuştur.
[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...

[Bu mesaj Platon tarafından 12 Aralık 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

-bendede kapıyı kitledikten sonra kapıyı tüm gücümle iteleyip çekme takıntısı vardır.

-Birde bankamatikten para çekip cüzdanımı cebime koyduktan sonra mutlaka dönüp bakarım bankamatik çevresine biişi düşürmüşmüyüm diye.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

ayakkabılar5ımı giymeden evden çıkamam.. hatta terlik vs[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bende çok fazla takıntı var..sizin anlattıklarınıza benzer şeyler ..ama bi doktordan öğrendiğim bişi var..gerçekden takıntıların önlem alınmazsa ne kadar ciddi bişi olduğunu gösteriyo
adamın teki bi mağaza işletiyo...hergün en son o çıkmak zorunda çünkü erken çıktığı zaman mağazanın kapanmadığı yada bi yerinin açık kalma ihtimali fln aklına geliyo..hergün dükkanı kapıyıp bikaç yüz metre gittikden sonra geri dönüp acaba iyi kitlendim mi,kepenkler kilitler fln ii kapandımı diye kontrol ediyo ve ilk başlarda bunu o kdr ciddiye almıyo..daha sonraları bu olay evden geri dönmeye kadar varıyo..bi süre sonra artık adam kendinden de kuşku duyuyo ve eve geldıgınde karısını yada cocugunu yolluyo kapanmış mı kontrol et diye.daha sonra bu takıntı hastalık derecesini alıyo ve cocuguna ve karısına fln da kusku duyuyo..devamı da uzuyo gidiyo yanılmıyosam adamı sorna tedavi altına fln alıoalr çünkü iş baya cidiiye biniyo ve bu dükkanla başlayan iş baska şeylere de kayıyo
yani takıntı ufak yada önemsiz demiyip yenmeye çalışmalıyız!!
Sosyal ağlarda paylaş

dt dinlemeden uyuyamıyorum illa kulaklıkta çalcak metropolis falan dinlerken uyuyorum gerçi bilgisayar sabaha kadar açık kalıyo ama harbi takıntı oldu uyuyamıyom[signature][hline]Death is the first dance, eternal...
..Deceit is the second without end...
The third arrives...
There must be the third and
last dance...
Love is the Dance of Eternity
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...