sharky Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Bu çocuğun tez elden, büyükçe bir paticik toplantısına çağırılmasını, ve eşşek sudan gelinceye kadar odunla dövülmesini, ailesi karışırsa artan odun parçaları ile onların da eşşek sudan gelinceye kadar dövülmesini talep ediyorum. Hiçbir paticik buluşmasına gelmeyecek olsam da, bu buluşmaya odun olarak bile katılabilirim.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ehue bizim tanıdıgın oglu var bulup bulup bır suru hayvan satın alıyor eve hepsını olduruyor ama cok kotu olsada o kadar sakın anlatıyorkı guluyorsun sınırden adam bır kopek bulmuş sokakta her turlu işgenceyi yapmış gitarla felam dovmüş kopegi annesı kacırmak ıcın kopegı bıze verdı ehuehu sonra kopek bana saldırmaya başladı ve ahalada oyle[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 3 en fazla 4 yaşında bi çocuk görmüştüm ni kediyi kuyrugundan tutup, kendi ekseni etrafında dönmek suretiyle kediyi de döndüren ve en sonunda da kediyi dereye(!) fırlatan.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 O çocuğun çükünden öyle çevirip atsalar hoşuna gider mi acaba? Hayvanlara böyle işkence yapanları kum torbası yerine kullanmak lazım.Vericeksin bi spor salonuna.Tüm gün, tak tuk.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 BU cocugu seyinden tawana asmak lazim sey yani kulagindan :)[hline] Nefret,gegen des Denken in unterschiedlichen Klassen,Das Hassen der von Kulturen und deren eigenen Rassen,Nefret die daraus folgende Wut die Jahre gart und ruht,Ansehen zu müssen wie Lügen wachsen wie eure Brut,Nefret,ist der Würgreiz gegen die Autoritat die es verseht Wie es geht wie man sich mit den Fahnen im Wind dregt,Nefret nach unten treten und nach oben zu buckeln,Intrigen zu verbreiten um an der Titte der Macht zu nuckeln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Öncelikle hayvanları çok sevdiğimi ve hayvanlara yönelik şiddeti de çok yanlış bulduğumu söyleyeyim. Ben 15 yaşındayım, hala çocuk sayılırım ve bazen yanlış şeyler yapıyorum; bu da irademi hala tam olarak kontrol edemediğimi gösteriyor. Kendim mantığımı tam olarak kullanamazken ve sadece birkaç yıl önceki halimi gözümün önüne getirince 7 yaşlarındaki bir çocuğun yanlış kararlar vermesi çok olağan geliyor bana. Bir canlıya zarar vermek tabi ki çok kötü birşey ama bir çocuğu dövmek, hırpalamak da (ne yaparsa yapsın) yanlış. Odunla dövmeyi ve daha da abartarak kulağından asmayı düşündüğünüz insan adayı çoğunlukla hareketlerinin sonucunu tam olarak kavrayamıyor ve gördüklerini kendi yaşamına hiç sorgulamadan sokuyor; siz ona şiddet gösterirseniz büyük ihtimalle yaptığının yanlış olduğunu kavramayacak ve bunu bir ceza yöntemi olarak benimsiyecektir dolayısıyla şiddete daha da çok yaklaşacaktır. Önemli olan bir daha yapmamasını sağlamaksa ve ona yanlışını göstermekse bunu birçok güzel yolla da, bilincine oturtarak yapabilirsiniz. Eğer odunla döverek yapmaya çalıştığınız şey verdiği acıyı ona da vermekse onu dövdükten sonra sizi de birinin odunla dövmesi gerektiğini de düşünün lütfen. Şiddet hiçbir şeyi düzeltmez, sadece savaşınızda size yeni cepheler açar. Umarım bir daha küçük bir çocuğu kulağından asmak isteyenlerle karşılaşmam, gerçekten üzülüyorum bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 valla bu cocugun ben annesınden ve babasından supelenırım nasıl yatıstırıyorlar valla merak konusu[hline]Ölüyorum... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Arkadaşlar bugun aldığım bi habere gore çocugu psikologa götürmeye karar vermişler.. Zaten çocuk psikologları hem çocukla hem aile ile konuşurlar en azından aileside biras kendine gelmiş olur :)[hline]A$k Cikolata Gibidir Araya Fıstıklar KArı$abilir... Kal Vas da Buna Benzer Araya Ust Jux lar Girebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: Molian, 17 August 2003 13:17 tarihinde demiş ki: Bende beğendim yazıyı, ama yine de bu quote gereksiz. / Nefr ne diyim +1[hline]Dantes, 08 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki: En iğrenç bişey... freddy12, 04 July 2003 04:52 tarihinde demiş ki: abı soel enrden alacam untum ben ya .) İcq:114010711 [Bu mesaj Nefr tarafından 17 August 2003 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar