Chemical Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 BENCE HAFTANIN EN GÜZEL GOLÜ SEMRA TEYZEMİZİN KALENİN DOKSANINDAKİ ÖRÜMCEK AĞLARINI ALMASIYDI[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yok şaka maka Klebersonun gol gayet güzeldi.. Haftanın golü diyorum bende bir Fenerbahçeli olarak[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ümit karan ve kleberson un golüne hasta oldum.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: thug_life, 18 Eylül 2005 00:10 tarihinde demiş ki: haftanın en güzel golünü yarın kleberson atacak içime doğdu hadi hayırlıısı Başka birşey içine doğsaydı keşke[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Umit Karan.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Kaka'nın golu[signature][hline]Tjorn..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bencede umıt ve klebersonun gollerı guzeldi ama klebersonunkı bıraz daha ıyıdı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: tellos, 18 Eylül 2005 21:23 tarihinde demiş ki: ümittt karan said: tony_montana, 18 Eylül 2005 22:09 tarihinde demiş ki: ümit karanın 2. gs nin 3. golü said: Diablo, 18 Eylül 2005 23:21 tarihinde demiş ki: ümit karanın golu derim ben said: ReDDoG, 18 Eylül 2005 23:31 tarihinde demiş ki: ümit karan ve kleberson un golüne hasta oldum. said: -Wissy, 19 Eylül 2005 00:11 tarihinde demiş ki: Umit Karan. ve evet, ümit karanın o golü[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 anelkanın 50 metre sürüp dar açıdan attıgı golde 2. olsun o zaman.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hehe o golmü 2. olcak[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 harbi içimden keşke başka bişey geçirseydim[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Fistan, 19 Eylül 2005 00:17 tarihinde demiş ki: anelkanın 50 metre sürüp dar açıdan attıgı golde 2. olsun o zaman. eheh cok iyiydi ya korayi maymun etti adam bakti anelka geciyo kendini yere atti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 alex[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 haftanın en güzel golü tuncayın golüydü derim ben. ümitin golü estetik açıdan en iyisi sanırım ben göremedim malesef de. en anlamlısı tuncayın ki kesinlikle hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 atılan en zor ve en estetik gol ümitinkiydi. o yüzden ümit 1 klebersen cok uzaktan cok sert vurdu. herkes sadece seyretmekle yetindi. 2 anelka'nın muhteşem deparı düzgün vuruşu cordoba'nın tuttugu koseden attıgı gol. bu da 3. bi de balili'nin gölü var ki ben bu golu digerleri ile kıyaslayamıyorum. 70 metre top sürmüş adam dehset bişeydi.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ümit karan.. geçen ene paso ofsayta kalan herif geldi bu maç fiziksel olarak atamayacağı bir go lattı.. boliçin mançestır a attığı gibi bir şeydi.. wauw[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ümit karan ın golü güzeldi ama o golü anelka da tuncay da atabilirdi. ama ümit karan ne tuncay ın ne de anelka nın attığı golü atabilirdi. kesinlikle 1.tuncay'ın golü 2.anelka 3.ümit 4.kleberson[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 fenerbahçeli olduğum için demiyorum. tekrar izleyin hak vereceksiniz... http://www.antu.com/FenerTV/LigTVGoller.aspx?ID=472[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 anelkanın ve tuncayın ki atılabilir goller ümitin ki fizik kuralalrını zorluyor topun havada aldığı falso direk en köşeye gitmesi haftanın golü olması için yeterli bence. 4 adam çalımlayıp atılan gol e susuz goldür sözüm yok ama en güzel gol de olmuyor ümit bu zezon gol kralı mı olacak ne herif evlendi evlilik yaradı[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 evet bu sene süper lige bayağı renk geldi. ümit karan da bu renklerden biri. anelka ya da daha çok hayran olucaz.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 zaten herifi masada 2 hatunla gördüm iyice kıskandım.. adam hem zenci hem iyi top oynuyor hemd e hatunlar peşinde.. ben de mi anleka olsam ne yatırayım kendimi ceviz suyuna[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 anelka gülşeni istemiior muydu ya.. bi çalım da ona attı heralde :P[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 gülşen kısa anelka için anelka deve gibi adam gülşen pipim kadar bir şey[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 eheuhe konuya dönmek gerekirse futbol adına tuncay ve anelka sonra ümit. jenerik derseniz ümit karan sonra anelka.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hah tamam şöyle ifade et şunu canımı ye kardeşim adam doğru söylüyor[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar