jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Theo, 07 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: o zaman sana sunu sorarim turkiye>fener mi yoksa fener>turkiyemi bu milli takımda milli heyecan filan yok. avrupa gördükten sonra hepsine bi haller oldu. a milli takımı izlemiorum şahsen.. o yüzden ümitlerin 90. dakkada attığı gol bile daha önemli benim için okanın golünden..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kim ne derse desin alex resmen pele kalitesinde gol attı ne olsa brezilyalı ve fenerli:)[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: jazzyjam, 07 Eylül 2005 15:40 tarihinde demiş ki: said: Passanger, 07 Eylül 2005 13:24 tarihinde demiş ki: said: jazzyjam, 07 Eylül 2005 12:26 tarihinde demiş ki: said: Passanger, 07 Eylül 2005 10:28 tarihinde demiş ki: said: Deacon, 05 Eylül 2005 21:43 tarihinde demiş ki: haha harbi bjk ile dalga geçtiği gibi gs ile dalga geçse .. Artık su ruyanızdan uyanın o macta kım kımınle dalga gectı bence cok acık. 3-4 skorun sahadaki futbolla uzak-yakın alakasız olduğunu sen de biliyorsun. bjkliler çimleri yoluyordu. hani diyorsunuz ya alex o topa 100 kere vursa 1i gol olur diye.. bu maç 100 kere oynansa bjk 1 kere kazanırdı. konunun uzamamasını diliyorum :D Aziz de mactan sonra saclarını yoluyordu. artık o mac ıcın bıle konusabıldıgınıze gore sınırda yasıyorsunuz demektır.acıyorum eheh o maçı bu kadar dert ettiysen ben de sana acıyorum. benim aklımda anelkanın şovu kaldı o maçtan. heuhe neyse önümüze bakıyoruz.. Sanırım yas 60 ı gecmıs bunamaya baslamıssın hafıza zayıflamıs bıraz yazık yazık yazık yazık...[signature][hline]İlmi Okuldan Hayatı BEŞİKTAS'tan UNİBJK www.unibjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hmm dünkü elemelerdeki maçlar arasında gördüğüm kadarıyla en güzeli fransız Henry'nin irlandaya attığı goldü varmı izleyen[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 cl deki lampard ın frıkık golu havada ajaip bi faso aldı top baya degişik bi goldu[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 tromsonun attığı gol. çok sevindiler be.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 tromsonun attıgı gol abi.. süperdi..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hehe fistan tahrik etmekte 1 numarasın:D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 malmölü alvesin golde bana göre güzeldi.. zevk verdi ama bazılarınız kornerden attı len! dicek ama süperdi bence.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kaka nin 60 metre kosalayarak attigi gol diyorum ozamansa.. *atilan taslar icin bi eliyle kalkanini tutarken bi eliyle de yerden aldiklarini karsi tarafa atar* ps:fistan inadina yapilmistir komple umariz uzamaz topic kilitlenmez :)[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kakanın golünü adı üstünde kaka attı ama o adam neydi öle utanmasa 5-6 tane daha atıcaktı defansa gitti sonra adam yürüdü zaten bütün maç[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Aleeeex, alex attı haftanın golüüü hatta yılınnn belki yüzyılııın Pehhhh, gol görmemişsiniz siz. Anında en güzel gol seçmişsiniz. Biraz tarafsız olun ya plz.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 simdi en guzel gol bi kere kaka'nin goluydu adam herkesi gecti golunu atti...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 adı üstünde kaka mööö deil möö lerin attıgı golde baya güseldi ama[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 alexin golu oyle abartılcak bişi gibi gelmio bana. belki heycanlı bi macta olmadıgı yada ben o golde heycanlanmadıgım icindir yada canlı seyretmediğim icin. ben sergenin denizliye tam 90a cakarak attıgı frikiği ve noumanın avrupa kupası maçlarından birinde ceza yayının ustunden attıgı asırtma golunu unutamıyorum[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 haftanın en güzel golünü yarın kleberson atacak içime doğdu hadi hayırlıısı[signature][hline]Bir zamanlar fırtınalar estirirdim . eskisi gibi değilim şimdi değiştim. . . :tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EncorE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 tabiki Alex De Souza yılın gölü haftanın deil :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ümittt karan[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Tuncay+Anelka ;)[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Anelka+Tuncay[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ümit karanın 2. gs nin 3. golü[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 tabiki karan alex malex hikaye[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Tarafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: thug_life, 18 Eylül 2005 00:10 tarihinde demiş ki: haftanın en güzel golünü yarın kleberson atacak içime doğdu hadi hayırlıısı [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ümit karanın golu derim ben[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: thug_life, 18 Eylül 2005 00:10 tarihinde demiş ki: haftanın en güzel golünü yarın kleberson atacak içime doğdu hadi hayırlıısı Sen kahin misin?[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar