Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haftanın en güzel golü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Theo, 07 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
o zaman sana sunu sorarim turkiye>fener mi yoksa fener>turkiyemi

bu milli takımda milli heyecan filan yok. avrupa gördükten sonra hepsine bi haller oldu. a milli takımı izlemiorum şahsen..
o yüzden ümitlerin 90. dakkada attığı gol bile daha önemli benim için okanın golünden..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Mesaj tarihi:
said:
jazzyjam, 07 Eylül 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
said:
Passanger, 07 Eylül 2005 13:24 tarihinde demiş ki:
said:
jazzyjam, 07 Eylül 2005 12:26 tarihinde demiş ki:
said:
Passanger, 07 Eylül 2005 10:28 tarihinde demiş ki:
said:
Deacon, 05 Eylül 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
haha harbi bjk ile dalga geçtiği gibi gs ile dalga geçse ..

Artık su ruyanızdan uyanın o macta kım kımınle dalga gectı bence cok acık.
3-4

skorun sahadaki futbolla uzak-yakın alakasız olduğunu sen de biliyorsun. bjkliler çimleri yoluyordu.

hani diyorsunuz ya alex o topa 100 kere vursa 1i gol olur diye.. bu maç 100 kere oynansa bjk 1 kere kazanırdı.

konunun uzamamasını diliyorum :D

Aziz de mactan sonra saclarını yoluyordu.
artık o mac ıcın bıle konusabıldıgınıze gore sınırda yasıyorsunuz demektır.acıyorum

eheh o maçı bu kadar dert ettiysen ben de sana acıyorum. benim aklımda anelkanın şovu kaldı o maçtan. heuhe neyse önümüze bakıyoruz..

Sanırım yas 60 ı gecmıs bunamaya baslamıssın hafıza zayıflamıs bıraz yazık yazık yazık yazık...[signature][hline]İlmi Okuldan
Hayatı BEŞİKTAS'tan
UNİBJK
www.unibjk.com
Mesaj tarihi:
hmm dünkü elemelerdeki maçlar arasında gördüğüm kadarıyla en güzeli fransız Henry'nin irlandaya attığı goldü varmı izleyen[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
kaka nin 60 metre kosalayarak attigi gol diyorum ozamansa..

*atilan taslar icin bi eliyle kalkanini tutarken bi eliyle de yerden aldiklarini karsi tarafa atar*

ps:fistan inadina yapilmistir komple umariz uzamaz topic kilitlenmez :)[signature][hline] ..ainu was here..
Mesaj tarihi:
kakanın golünü adı üstünde kaka attı ama o adam neydi öle utanmasa 5-6 tane daha atıcaktı defansa gitti sonra adam yürüdü zaten bütün maç[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Mesaj tarihi:
Aleeeex, alex attı haftanın golüüü hatta yılınnn belki yüzyılııın

Pehhhh, gol görmemişsiniz siz. Anında en güzel gol seçmişsiniz. Biraz tarafsız olun ya plz.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Mesaj tarihi:
alexin golu oyle abartılcak bişi gibi gelmio bana. belki heycanlı bi macta olmadıgı yada ben o golde heycanlanmadıgım icindir yada canlı seyretmediğim icin. ben sergenin denizliye tam 90a cakarak attıgı frikiği ve noumanın avrupa kupası maçlarından birinde ceza yayının ustunden attıgı asırtma golunu unutamıyorum[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
haftanın en güzel golünü yarın kleberson atacak içime doğdu hadi hayırlıısı[signature][hline]Bir zamanlar fırtınalar estirirdim . eskisi gibi değilim şimdi değiştim. . .
:tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup:
Mesaj tarihi:
tabiki karan alex malex hikaye[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Tarafta
Mesaj tarihi:
said:
thug_life, 18 Eylül 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
haftanın en güzel golünü yarın kleberson atacak içime doğdu hadi hayırlıısı
[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
thug_life, 18 Eylül 2005 00:10 tarihinde demiş ki: