Deacon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yılın golü olur bence. ama öyle 100 yılın golü fln "yuh" :)[signature][hline]Furytear LvL 59 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: mck, 03 Eylül 2005 12:50 tarihinde demiş ki: 18 metreden kaleye bakmadan rovaşata ve 90 hmmm .... tmamen şansa girmiş işte gol :) 100 kere vursun öle anca bi tanesi girer :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 jeneriklik gol dediğin sergenin 100. yılda denizliye attıgı frikik gibi olur ama alex in golude güzeldi de alex belli ett ama defans biraz kazmaydı bence ama yinede hakkını vermek lazım solak adamın sağ ayakla atması oyle bi pozisyoda kolay değil[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xajiero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Güzeldi işte :D Bazı arkadaşlar da toramanın golü daha güzel flan demiş , küçük kardeşim maç yaparken izliyorum ondan daha güzel gol atıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 alex o köşeye gideceğini biliyordu vururken zaten ali uyanık ortada da olsa çıkaramazdı o topu kanımca..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 tabi ki en güzel gol okan ın 'hoyda breee' diyerekten danimarka ya attığı gol[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: jacabo, 06 Eylül 2005 11:43 tarihinde demiş ki: jeneriklik gol dediğin sergenin 100. yılda denizliye attıgı frikik gibi olur diyecektim unutmuşum.. özellikle sergenin arkasından gösteren kamera açısı.. "bilerek ve isteyerek" atılan daha güzel bi gol gösterebilir misiniz bana?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 fb:1-samsun:1 dk 17 gol alex :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hala geçen haftanın golünü tartışıos yaw bu hafta oynanan maçları izledinismi bilmem ama en güzeli kolombiyalı sotonun attığı goldü izleyen varsa hak verir bana[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Hangi maç?[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 uruguay kolombiya olailir kolombiya kimle oynadıysa o maçtı işte[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Night Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Gördüğüm kadarıyla çoğunluk Alex'ten yana hakını yememeklazım çok güzel bi gol dü tamam ama bence hazırlanıpta atılmış bi gol olsa bukadar değerli olmazdı alex böylelikle golü yoktan var etti çünkü , gelelim asıl meseleye aranızda Fatih Tekke'nin golünü gören var mı?? Adam göğüsüyle topu önüne alırken iki adamı ekarte etti şutunu çekti kaleciden dönen topu gelişine öle bi yere vurduki adeta bu benim işm dedi... Asıl mevzu bence Fatih Tekke'nin golü en güzel goll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Deacon, 05 Eylül 2005 21:43 tarihinde demiş ki: haha harbi bjk ile dalga geçtiği gibi gs ile dalga geçse .. Artık su ruyanızdan uyanın o macta kım kımınle dalga gectı bence cok acık. 3-4[signature][hline]İlmi Okuldan Hayatı BEŞİKTAS'tan UNİBJK www.unibjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Passanger, 07 Eylül 2005 10:28 tarihinde demiş ki: said: Deacon, 05 Eylül 2005 21:43 tarihinde demiş ki: haha harbi bjk ile dalga geçtiği gibi gs ile dalga geçse .. Artık su ruyanızdan uyanın o macta kım kımınle dalga gectı bence cok acık. 3-4 skorun sahadaki futbolla uzak-yakın alakasız olduğunu sen de biliyorsun. bjkliler çimleri yoluyordu. hani diyorsunuz ya alex o topa 100 kere vursa 1i gol olur diye.. bu maç 100 kere oynansa bjk 1 kere kazanırdı. konunun uzamamasını diliyorum :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: ranCid, 06 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki: tabi ki en güzel gol okan ın 'hoyda breee' diyerekten danimarka ya attığı gol en guzel gol belirtilmis gerisi bos hem onemi hem goze hitabi ile 1 numara...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Night ligtv deki serbest atis programini izlemisin galiba ortaki kaya cilingiroglunun yorumunun aynisini yapıyorsun...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 evet okanın'ki güsel[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 benim için alex in golü daha önemli desem..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 o zaman sana sunu sorarim turkiye>fener mi yoksa fener>turkiyemi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Diablo, 01 Eylül 2005 03:30 tarihinde demiş ki: hasanın golu daha güzel be alexin golu bence ole dunyanın en guzel golu falan degil necatinin umit karanın voleleri rövaşataları cok daha gusel hehehe[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: jazzyjam, 07 Eylül 2005 12:26 tarihinde demiş ki: said: Passanger, 07 Eylül 2005 10:28 tarihinde demiş ki: said: Deacon, 05 Eylül 2005 21:43 tarihinde demiş ki: haha harbi bjk ile dalga geçtiği gibi gs ile dalga geçse .. Artık su ruyanızdan uyanın o macta kım kımınle dalga gectı bence cok acık. 3-4 skorun sahadaki futbolla uzak-yakın alakasız olduğunu sen de biliyorsun. bjkliler çimleri yoluyordu. hani diyorsunuz ya alex o topa 100 kere vursa 1i gol olur diye.. bu maç 100 kere oynansa bjk 1 kere kazanırdı. konunun uzamamasını diliyorum :D Aziz de mactan sonra saclarını yoluyordu. artık o mac ıcın bıle konusabıldıgınıze gore sınırda yasıyorsunuz demektır.acıyorum[signature][hline]İlmi Okuldan Hayatı BEŞİKTAS'tan UNİBJK www.unibjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Okan +1[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: jazzyjam, 07 Eylül 2005 12:57 tarihinde demiş ki: benim için alex in golü daha önemli desem.. Repuclıc of febe rulazz[signature][hline]İlmi Okuldan Hayatı BEŞİKTAS'tan UNİBJK www.unibjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 önce Mülkiye sonra Türkiye.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Passanger, 07 Eylül 2005 13:24 tarihinde demiş ki: said: jazzyjam, 07 Eylül 2005 12:26 tarihinde demiş ki: said: Passanger, 07 Eylül 2005 10:28 tarihinde demiş ki: said: Deacon, 05 Eylül 2005 21:43 tarihinde demiş ki: haha harbi bjk ile dalga geçtiği gibi gs ile dalga geçse .. Artık su ruyanızdan uyanın o macta kım kımınle dalga gectı bence cok acık. 3-4 skorun sahadaki futbolla uzak-yakın alakasız olduğunu sen de biliyorsun. bjkliler çimleri yoluyordu. hani diyorsunuz ya alex o topa 100 kere vursa 1i gol olur diye.. bu maç 100 kere oynansa bjk 1 kere kazanırdı. konunun uzamamasını diliyorum :D Aziz de mactan sonra saclarını yoluyordu. artık o mac ıcın bıle konusabıldıgınıze gore sınırda yasıyorsunuz demektır.acıyorum eheh o maçı bu kadar dert ettiysen ben de sana acıyorum. benim aklımda anelkanın şovu kaldı o maçtan. heuhe neyse önümüze bakıyoruz..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar