Mantar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 eski konu açılalı 1 sene olmuş, oraya cevap atamadığım için yeni konu açıyorum. Ezginin Günlüğü dinleyenler var mı? Bende 2 albümleri var ama diğer şarkılarını da dinlemek istiyorum nereden bulabilirim?? Bir de şarkılarının akorlarını bulabileceğim yerler var mı? www.gitarakor.com ve www.turkcemuzik.com da var bazı şarkıları ama mesela Akıntıya Karşı, Bilmiyorum Ne Olacak, Aşka Geldim, Bana Gelsin, İstanbul, Selluka vs.. bi sürü şarkılarının akorunu bulamadım.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 1980 şarkısı cok guzel[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 evet 1980 superdir[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 evet..çoğu süper zaten.. ama nerden bulucam?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Tav Bar'da çıkıyolar cuma akşamları git kendilerine sor ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 teşekkürler jankis.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben de dinlerim[signature][hline]-Pessimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: jankis, 26 Eylül 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Tav Bar'da çıkıyolar cuma akşamları git kendilerine sor ;) gittim, dinledim, seviyordum, daha çok sevdim. (yalnız mekan biraz küçük ve yaş ortalaması 34.2 [evet hesapladım])[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 akorlar.com ve akorlar.net e bakmanı tavsiye ederim birde oraları dene bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 1980[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hastası oldum, devamlı dinliyorum :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Birileri üstüme çullanacak devamlı eski konuları buralara getirdiğim için ama ne yapayım; Ümit Besen'den Ensiferum'a, Draconian'dan Ezginin Günlüğü'ne geniş bir yelpazede gidip geliyorum bu aralar. Herneyse, bu aralar beni hastalıklı bir şekilde Ezginin Günlüğü tutkusu sarmış durumda. Geçmişten bugüne tüm albümleri tek tek dinleyerek bir trans hali yaşadım, bambaşka diyarlara gidip geldim, mesih gibi birşey oldum afedersiniz. Hele o Bahçedeki Sandal şarkısı yok mu, bitiriyor beni. Ellerine sağlık Erkan Oğur usta; sayende bu boktan yaşan bir parça renk kazanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar