Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezginin Günlüğü

Mantar

Öne çıkan mesajlar

eski konu açılalı 1 sene olmuş, oraya cevap atamadığım için yeni konu açıyorum.

Ezginin Günlüğü dinleyenler var mı? Bende 2 albümleri var ama diğer şarkılarını da dinlemek istiyorum nereden bulabilirim??

Bir de şarkılarının akorlarını bulabileceğim yerler var mı? www.gitarakor.com ve www.turkcemuzik.com da var bazı şarkıları ama mesela Akıntıya Karşı, Bilmiyorum Ne Olacak, Aşka Geldim, Bana Gelsin, İstanbul, Selluka vs.. bi sürü şarkılarının akorunu bulamadım.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
jankis, 26 Eylül 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Tav Bar'da çıkıyolar cuma akşamları git kendilerine sor ;)

gittim, dinledim, seviyordum, daha çok sevdim.

(yalnız mekan biraz küçük ve yaş ortalaması 34.2 [evet hesapladım])[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Birileri üstüme çullanacak devamlı eski konuları buralara getirdiğim için ama ne yapayım; Ümit Besen'den Ensiferum'a, Draconian'dan Ezginin Günlüğü'ne geniş bir yelpazede gidip geliyorum bu aralar.

Herneyse, bu aralar beni hastalıklı bir şekilde Ezginin Günlüğü tutkusu sarmış durumda. Geçmişten bugüne tüm albümleri tek tek dinleyerek bir trans hali yaşadım, bambaşka diyarlara gidip geldim, mesih gibi birşey oldum afedersiniz.

Hele o Bahçedeki Sandal şarkısı yok mu, bitiriyor beni. Ellerine sağlık Erkan Oğur usta; sayende bu boktan yaşan bir parça renk kazanıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...