sostizm Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 İzmir'de bornovada bulunan bir bilgisayar kursu reklamıydı. Reklam her seferinde tüylerimi ürpertiyordu... Sebebi de öğrettiklerini idda ettikleri programların isimlerinin okunuşu. En çarpıcı olanları " OTO KET" evet aynen böyle ve " KOREL DRAV" bu da aynen böyle okunuyordu. Durunamadım telefon ettim firmaya, bir hanım açtı telefonu. Derdimi anlatmakta sıkıntı çektim önce kibar kibar dinlerken sonrasında hırçınlaşıverdi: Siz söyleyin o zaman doğrusuun da öğrenelim falan dedi. Eh ben de söyledim. hem de basstıra basstıra. KOREL değil KORIL, DIRAV da değil DROW falan derken söyleyemediğiniz şeyi nasıl öğreteceksiniz ki deyince ben daha da gerildi ortam Delimiyim ben neden aradıysam - hem de cep telefonumdan... O reklam hala dönüyor radyoda. 1 hafta oldu.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 tamam bu saaten sonrada degısmez o senı uyuz etmek ıcın kasarlar hehe:P[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Don Kişot musun ? :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bende nescafe reklamına uyuzum. arıyomuyum bak hiç? :)[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar